Testi kırılmadan

Testi kırılmadan

13 Kasım 2014 09:05
A
a
Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor lige başlayalı dokuz hafta oldu, dokuz hafta içinde göstermiş olduğu performans, aldığı sonuçlar, oynadığı oyun gelecek adına umut vermedi. Birçok kaygıları beraberinde getirdi. Yönetim içindeki zamansız rotasyon, yöneticiler arasındaki uyumu bozdu. Bu olay olumsuz sinerji olarak her kesime bir şekilde ulaştı. Sivasspor maçı bardağı taşırdı. Eleştiriler yüksek sesle dillendirilmeye başlandı.

         Kısa adı ETB olan taraftarlar birliği, toplanıp basın açıklaması yaptılar. Yayınladıkları bildirinin altına, Eskişehirspor’u seven, zarar görmesini istemeyen herkes imza atar. Takımın bu güne kadar gidişatından aldığı sonuçlardan, oynadığı oyundan yönetilme tarzından memnun değiliz dediler. Tabiri caizse testi kırılmadan yol gösterdiler, rehber oldular. En sonunda bu takımın gerçek sahipleri biziz, takımımıza sahip çıkmamız lazım, taraftarları pasolig belasına rağmen tribünlere davet etmeliyiz. Yönetimin rotasyon zamanlaması ne kadar yanlışsa, ETB’nin bildiri zamanlaması da o kadar doğruydu. Takımın gerçek sahipleri olduğunu gösterdiler.

         YÖNETİME 

         Yönetim muhakkak özeleştirisini yapmalı, bugüne kadar verilen destek neden eleştiriye döndü demeli.  Ekonomik söylemleri kendi içinde tartışıp, çözüm üretmeli. Sayın Ertuğrul Sağlam ekonomik konulara girmemeli, bu tür açıklamalar basın sözcüsü tarafından yapılmalı. Eleştirilere soğukkanlı yaklaşıp olgunlukla karşılanmalı. Yönetim” Günah Keçisi” aramamalı, somut adımlar atmalı. Çok geç kalmadan, taraftarı tribüne çekmek için adımlar atmalı, bilet fiyatlarını gözden geçirmeli.

         SAYIN ERTUĞRUL SAĞLAM’A

         Bu taraftar hiçbir Teknik adama beste yapmadı, sana beste yaptı. Hiçbir şey vermediğin halde bağrına bastı. Geçen sezon oynadığın on yedi lig maçında sadece iki galibiyet aldın, kimse gık demedi. Geçen sezon ideal kadroyu bir türlü oluşturamadın, her maça ayrı bir kadro çıktın kimse bir şey demedi, eleştirmedi. Üzerine vazife olmadığı halde bazı oyuncuların bonservisi yüksek diye taraftarın önüne attın, gerektiği gibi faydalanamadın; kimse bir şey demedi. Bu sezon yaptığın transferler, genç oyuncular lig tecrübesi olmayan oyuncular, aynı anda altı veya yedi oyuncuyu kadroya alınca sıkıntı olacağını bildiğin halde ısrar ettin; kimse bir şey demedi. Elindeki lig tecrübesi olan oyuncuları hazırlayamadın, gerekli verimi alamadın; kimse bir şey demedi. Çünkü herkesin senden beklentileri vardı, umutları vardı. Kurduğun kadro ve aldığın sonuçlar umutlar konusunda kafalarda soru işaretleri oluşturdu. Taraftar ilk defa tepki verdi. Sen de istifa kozunu kullandın. En son söyleyeceğin sözü en başta söyledin, bir çuval inciri berbat ettin. Alınacak bir galibiyet her şeyi yoluna koyabilirdi, maalesef bundan sonra  “O mızrak çuvala sığmaz.” Keşke biraz sakin kalabilseydin.

         TARAFTAR’A

          Eskişehirspor’un gerçek sahipleri takımlarına sahip çıkmanın tam zamanı; mazeret yok, bahane yaratmadan herkes tribündeki yerini almalı ve bu zor günlerde Eskişehirspor’a destek olmalı. Çünkü başka Eskişehirspor yok.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi