Teşekkürler Azmi Çelik

Soner Yüksel yazdı

23 Haziran 2017 09:02
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Evet, basınla çok sık, çok içli dışlı, çok sıcakkanlı bir ilişkisi olmadı. Ancak mesafeli duruşu sadece basınla değil olması gerektiği her yerde ve her şekilde kendini gösterdi.
Evet, Eskişehirspor ile ilgili süreçte de çok önde, çok kahramanca durmadı ama biliyorum ki ortaya bir proje çıkması ve işbirliği olması için reklam yapmadan çok gayret gösterdi.
Aynı şekilde pek haberi olmadan kimsenin dernekler, odalar, stk’lar ile ilgilendi.
Önceki gün Valiler kararnamesi ile Merkez Valiliğine atandı. Eskişehir’e veda ederken de insanların ve şehrin güzelliğine vurgu yaptı.
Farklı düşünenler olabilir ama bence devlet adamlığının ve bürokrasinin olması gerektiği gibi davranan ender isimlerinden biriydi. Kendisine hem teşekkür ediyor hem de başarılar diliyorum.
 
Sulama Kanalları ve Bisikletler
Yaz aylarında Eskişehir’de çocuklar adına korktuğum 2 husus var. Yaşları çok küçük olmasına rağmen Eskişehir’de özellikle caddelerde bisiklete binen çocuklar ve sulama kanalları.
Sulama kanalları ne yazık ki her sene onca can almasına rağmen DSİ’de kanallardan sorumlu olmasına rağmen topu Büyükşehir’e atmaktan başka bir çözüm üretmiyor. Yine son derece tehlikeli, sıkıntılı ve böyle giderse yeni acıların ekleneceği bir mevsim var önümüzde. 2,3 tabela ile bu işi çözmenin, merhem olmanın mümkünatı olmadığı gibi, bu işe bizler kadar kafa yorulmadığını düşünmek de ayrı bir keder.
Diğer korkulu rüyamız ise bisikletler. Ne yazık ki yaz tatili, karne hediyesi v.s. derken hemen her çocuğumuzun boyundan büyük bisikletleri var. Bir çocuk için en çok güzel çok yerinde bir istek olmasına rağmen Eskişehir bisikletler için uygun bir şehir değil. Her ne kadar şehrin bazı noktalarında kısa mesafeli bisiklet yolları olsa da, o yollarda arabalara ya da bisiklet kullananlar dışında herkese rastlamak mümkün. Görüyorum ki biraz da mecburiyetten caddelerde bisikletler çoğalmaya ve kullanan çocuklar bisiklet özgürlüktür deyip ışıklara, diğer araçlara aldırmadan pedal basmakta. Çözüm yok, çare yok, bunun olabilirliği de kısa sürede gözükmediğine göre bu noktada iş Anne, Babalara düşüyor. Ne olursa olsun kontrol onlarda olacak. Çocuklarının acısını yaşamamak adına onların bisiklet kullandıkları alanları sınırlayıp tedbir alacaklar. Aksi halde yaşanacakları tahmin etmek Amerikayı yeniden keşfetmek değil. Lütfen öylesine bir şey gibi sallayıp geçmeyin, bu konuyu ciddiye alın.
 
Başarılar Rasim Kılıç
Es TV’de yıllardır birlikte çalıştığımız ve TRT Eskişehir temsilciliğini de yapan Rasim Kılıç artık görevine Ankara’da devam edecek. TRT muhabiri olarak daha başarılı, daha güzel işlere imza atacağına şüphem yok. Haber ve spora olan sevgisi ile yıllardır işini gayet başarı ile yürüten Rasim Kılıç’a ES TV’de gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar ve emekleri için teşekkür ediyor. Es TV’den böyle önemli bir göreve yükseldiği içinde gurur duyuyorum. İnşallah yeni sezonda kendisini yaygın medyada daha sık, daha yoğun göreceğiz. Yolun ve bahtın açık olsun kardeşim.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi