Terazi Burcu

AstroMah yazdı

8 Ekim 2017 09:30
A
a
Sütiş Eskişehir
Her yıl 23 Eylül- 22 Ekim arasında, Güneş Terazi burcundan geçer.
Bu ay Terazilerin ayı, tüm Terazi burçlarının doğum günü kutlu olsun.
Terazi burcununözellikleri neler bakalım:
Yönetici gezegenleri Venüs'tür. Güneş'e en yakın ikinci gezegen, Dünya’ya ise
Güzel sanatlara yetenekli, sevimli, sohbetli, uyumlu, romantik, diplomatik, iyi niyetli, alımlı, kararsız, alıngan, değişkenlik, flörtöz, dengesiz, fikir değiştiren, zora gelmeyi sevmeyen, işlerin estetik boyutuyla ilgilenen, adaleti her şeyin üstünde tutan, gösterişe önem veren yapıları vardır.
Mars’la birlikte, en yakın 2 gezegenden birisidir. Roma tanrıçası, güzeller güzeli Venüs’ten(Afrodit) almıştır ismini. Onun etkisi burcunda da görülür.
2017 yılı bitmek üzere ama, Terazi burçları 12 yılda bir gerçekleşen Jüpiter Transiti yaşadılar. Yani şanslı bir yıl yaşamış olmalılar. Büyük kısmının kilo aldığına eminim. Çünkü Jüpiter geçtiği her yere bereket götürür.
Sadece kilo değil, parada da artış olmuş olmalı.  Tüh geç kaldık demeyin; birikimlerinizi yapmaya devam edin.  Jüpiter geçerken, kendi çalışmanızla kazanacağınız paraya bereket getirdi, onları değerlendirin.
İlişkilerinizde de düzelme, yeni aşk, hatta evlilik getirmiş olmalı.Hâlâ o özel insanı bekleyenler varsa, umudunuzu kaybetmeyin derim.
2017 sizler için özel bir yıl olmuş olmalı, tabiî ki herkesin haritası esastır.
2018 yılı 2017'ye göre daha sakin ve huzurlu başlayıp, Venüs’ün burç değiştirmesi ile bahar aylarında yaşantınız hareketlenecektir. Yıl sonu kalıcı ilişkiler getirecek açılar mevcut. Duygusal yara alan Terazileri onarmaya gelen partner olabilir. Yeter ki, siz hak edecek dürüstlükte olun, o enerji size akacaktır.
2018 yılında 2017'den devam eden, tanısı konulamayan veya tedavi süreci belirsiz olan rahatsızlıklara dikkat etmelisiniz. Ayrıca bağımlılık yapan her türlü alışkanlığa karşı bilinçli yaklaşmalısınız.
Benim Terazi burçlarına tavsiyem; psikoloji ve kişisel gelişim kitapları okuyarak kendinizi tanımanız ve ilişkilerinizde dürüst olmaya önem vermeniz yönünde, sizler zaten şanslısınız kıymetini bilin.
DİLEK SAATİ
8 Ekim 2017 gününde Güneş ve Merkür tam kavuşum halinde, akşamüzeri başlayıp birkaç saat süren bu göksel sürece Merkür Güneş'in kalbinde diyoruz. Güneş ve Merkür bu kadar yan yana olunca dilekler, dualar için uygun saatlerdir.
Hani bazen, Dua kapısı açık saate denk geldi, dediğim harfi harfine oldu deriz ya, işte saatleri veriyorum : )) 8 Ekim 2017, 19.00-23.30 arası.
Alabildiğiniz kadar dua alın. Çünkü kendi ettiğimiz duadan ziyade, başkasının bize ettiği dualar kabul olur. Bizde hem kendimize hem sevdiklerimize dua edelim.
Dua bir enerjidir, göndereni de gönderileni de etkiler. Bu saatlerde ağzımızdan çıkan her sözcüğe dikkat edelim. Dilekler dua olur, dualar yol olur bizi istediğimiz yerlere götürür.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
CRAYZ DAVUT 9 Ekim 2017 14:06

sevgılı astromah hanım bende terazıyım burcumun tum ozellıklrı nı tasıyorum sızın katmıs oldugunuz yorumlarda zıyadesıyle dogru cıkıyor .önerdiğiniz dua saatlerıne riayet ettım allahımdan önce saglık meslegımde basarı ve uzun seneler daha calısmayı dıledım süreklı dualarım bu yonde.Yazılarınız zevkle takıp edıyoruz basarılarınızın devamını dilerim.

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi