Süllü Emirdağ'da ev sahibesiydi

Belli ki muhalefet sahaya inmeye başladı. Demek Meral Akşener'in başlattığı esnaf ziyaretleri CHP'lileri de harekete geçirmiş ki, son zamanlarda planlı esnaf ziyaretleri sıklaştı.

8 Şubat 2021 09:24
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Belli ki muhalefet sahaya inmeye başladı. Demek Meral Akşener'in başlattığı esnaf ziyaretleri CHP'lileri de harekete geçirmiş ki, son zamanlarda planlı esnaf ziyaretleri sıklaştı. Elbette CHP'li vekiller münferit olarak ve sürekli esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyordu. Ancak topluca ziyaretlerde bulunulmasının havası farklı oluyor. Bunun son örneğini Emirdağ'da yaşadık. CHP milletvekilleri ve parti meclis üyelerinden oluşan 32 kişilik bir heyet komşumuz Emirdağ'da esnafı kapı kapı dolaşarak görüş almış. Bu heyetin içinde Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü de bulunuyordu. CHP heyetindekiler Eskişehir – Emirdağ arasındaki ilişkiyi ne kadar bilir orasını bilemeyeceğim. Ancak Jale Nur Süllü'nün kendisini bir nevi ev sahibesi hissettiğine eminiz. Ziyareti sonrasında açıklamalarda bulunan Süllü, "Tarım ve hayvancılıkta yüksek girdilerle geçimini sağlayamayan çiftçilerimiz, 90 haneli köylerin 10 haneye düştüğünü, nüfusun göç ettiğini, desteklerin yetersizliğini, krediye ulaşmakta zorluk çektiklerini; 2020 desteklerini hala alamadıklarını anlattı" ifadelerinde bulundu. AK Parti iktidarının iki önemli kesim tarafından çok desteklendiğini biliyoruz. Bunlardan birincisi esnaf bir diğeri de çiftçimiz. Her iki kesimde de ciddi bir rahatsızlık olduğu açık. Bence muhalefetin çiftçimiz ve esnafımızla dertleşmesi – kendileri açısından elbette – çok isabetli. Ancak iktidarın esnaftan uzak durması bir o kadar isabetsiz bir durum. Anlaşıldığı kadarıyla AK Partililer, "Bunlar nasıl olsa bize oy verecekler. Elleri mahkum" fikrine çok bel bağlamışlar. Yanlış yaptıklarını söyleyebilirim. Kapı kapı esnafı dolaşmaları, çiftçiyle dertleşmeleri lazım. Tıpkı 18 sene önce yaptıkları gibi.

Para yoksa sanalı var
Vali Hanefi Demirkol tesislerinde basın mensuplarının karşısına çıkan Mustafa Akgören umut dağıttı. Özellikle Bilal Ceylan'ın Beşiktaş'a gitmesiyle elde edilen 3 milyon 300 bin liralık paranın akıbeti hakkında açıklamalar yapıldı. Yönetim bu parayla 14 milyon lirayı bulan borçların kapatıldığını belirtti. Elbette bu çok güzel bir haber. Her zaman söylüyorum; az bir miktar parayla çok işler yapmak mümkün. Ancak hiç para olmadığı zaman da elleriniz kollarınız bağlanıyor. Anlaşılan yönetim bu "Hiç para" sorununa başka bir çözüm bulmuş; sanal para... ESES Token adı verilen bu sanal para uygulamasının tutup tutmayacağını göreceğiz. Daha önce Türkiye'de 4 kulübün bu yola gittiğini, Eskişehirspor'un bu konuda kolları sıvayan 5'inci takım olduğunu söyleyen Mustafa Akgören çok umutluydu. Ancak Bitcoin ile başlayan bu furyadan para kazanmak öyle kolay değil. Açıkçası sanal paranın Eskişehirspor'a büyük kazanımlar vereceğine pek inanmıyorum. Elbette yanılmayı çok isterim. Eskişehirspor için yolun sonunun karanlık olmadığını belirten Akgören, kulübün 3 – 4 seneye kalmadan toparlanacağını belirtti. Bu konuda da kendisini biraz iyimser buldum. 2'inci lige düşünce gelirlerimiz çok azalacak. Üstelit korona virüs ve beraberindeki ekonomik kriz de devam edecek gibi gözüküyor. Zaten Türkiye'nin virüsten bağımsız bir krizi de var. Ancak zamanla bu sorunları çözebileceğimiz konusunda Mustafa Akgören'e hak veriyorum. Onun dediği kadar kısa sürede çözülmez belki ancak çözülür... Bir tek ölümün çaresi yok. Sabırla borçlarımızı öderiz. Yeter ki kulübü kapatmayalım
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Pinto 8 Şubat 2021 23:07

Bu klüp kaoanacak görürsünüz

1 2 Cevap Yaz
Kadir 8 Şubat 2021 14:43

Başkanı iyi niyetli gördük.Önceki yönetimler çok yönetmişler. Başkana yardım edelim.

12 2 Cevap Yaz
Deli Ruhi 8 Şubat 2021 14:25

Başka Umu dağıt. umut dağıtmak zaten parayla değil. Yazık istifa edin.

4 8 Cevap Yaz
Es 8 Şubat 2021 09:41

Biraz da insanları motive edici aciklamalar olsa projeyi destekleyici daha iyi olmaz mı?

9 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi