STAT KARARDI BOFFIN AYDINLATTI

STAT KARARDI BOFFIN AYDINLATTI

24 Nisan 2014 21:04
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor için, kupada finale çıktıktan sonra lig bitti. Uzatmaları oynuyor. Bundan sonraki maçlar Eskişehirspor için sonuç olarak önemli değil. Ancak rakipleri için hayati önem taşıyan maçlar. Eskişehirspor bu maçlara da en az kupa maçı kadar önem verip, kazanmak adına hamleler yapmalıdır. Aksi takdirde vebal altında kalır. Vebal de dönüp dolaşır gelip sana yapışır. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular bu bilinçle hareket etmeliler.
 
Gelelim Karabük-Eskişehirspor maçına. Maçtan başka her şeye benzedi. Trafo yandı, elektrikler kesildi. Eskişehirsporlu taraftarlar maça alınmadı. Futbol tarihinde Denizli-Fenerbahçe maçı dâhil, hiçbir maçta ilk devre 11, ikinci devre 14 dakika uzatıldığına şahit olmadık. Futbol adına kara bir gündü. Eskişehirspor pozisyona giremeden maç bitti. Rakibin de her atağı neredeyse pozisyon oldu. Maç, kaleci Boffin ile Karabükspor arasında geçti. Karabük stadı karardı, Boffin aydınlattı; takımını ayakta tutmaya çalıştı. Formunun zirvesindeydi. Teşekkürler futbolun sarı saçlı mavi gözlü dev adamı, teşekkürler.
 
Önümüzde oynayacağımız Kayseri Erciyesspor ve Kayserispor maçları var. İkisi de seyircisiz ve büyük bir ihtimalle Konya maçı da seyircisiz oynanır. Böyle bir ceza uygulamasına ilk defa şahit oluyoruz. Kulüplere verdikleri paraları böyle yollarla geri alıyorlar. En ufak bir gürültüye ceza kesmeleri, statları kütüphaneye çevirmek istediklerinden kaynaklanıyor. Bir de E-bilet uygulaması yapılıyor. Sen, ben, bizim oğlan maçları seyrederiz. İddia ediyorum bu uygulamanın ömrü çok uzun olmaz. Yaşattıkları sıkıntı yanlarına kar kalır.
 
Konya’da Galatasaray ile oynayacağımız kupa finali için şehirde hareketlenmeler ve organizasyonlar başladı. Yine tarihi günlerden birini yaşayacağız. Bir şehrin bir şehre göçüne şahit olacağız Bir şehrin takımına nasıl sahip çıktığını dosta düşmana göstereceğiz.
 
Akın var Konya’ya akın, Konya’yı zapt edeceğiz; kupanın zaptı yakın.
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi