SPORUN KILAVUZ KARGALARI

Ahmet Bingöl yazdı

23 Aralık 2015 18:08
A
a
Sütiş Eskişehir

Bir işe talib iseniz, o işin alt yapısını üst yapısını iyi etüt etmeniz gerekir. Talib olduğunuz iş konusunda bilginiz yoksa, o konuyla ilgili tecrübesi olan bilgi birikimi olan, konuya vakıf olan kılavuz insanlardan faydalanarak talib olduğunuz işi yüzünüzün akıyla başlar ve bitirebilirsiniz. Ancak kılavuzunuz karga ise her sözüne kayıtsız ve şartsız inanırsanız sizi öyle yerlere götürür ki, burnunuz b….. kurtulmaz. Yapılan hataları görmez, doğru yaptığını zannedersiniz. Çünkü siz konuya vakıf değilsiniz, inanmanız kolay olur.  İnandınız.

Eskişehirspor’un durumu şuan bu pozisyonda maalesef, bu güne kadar yapılan hatalardan ders çıkartılmamış gibi hala yanlışa devam ediliyor. Ortada Yönetim diye bir şey yok. Bir iki kişi çırpınıyor, onlarda çırpındıkça daha çok batıyor. Yönetim ihtiyaçlara cevap veremediği için ortada takım var ama ruhu yok. Herkes bildiğini okuyor, yönetim olarak görevler yerine getirilemediği için yaptırım yok. Hal böyle olunca, iş hocaya kalıyor. O da altı boş mesajlarla sinerji yaratmaya çalışıyor. Yersen.

Bir tek gerçek anlamda taraftar her koşulda destek veriyor. Eğer bu takım kurtulacaksa yine taraftarın karşılıksız sevgisi sayesinde kurtulur. Şartlar o kadar kötü ki o bile zor görünüyor. Yinede mücadele sonuna kadar devam etmelidir.

Son zamanlarda Antrenörler üzerinden gündem yaratmaya çalışan, başarısız Başkan ve yöneticiler var. Kulüp yöneticiliğini tamamen kendi ticari çıkarlarına alet eden bu insanlar maalesef Ülkenizde sporda kanaat önderleri pozisyonundalar. Birçoğunun dosyasında işledikleri spor ahlakına uymayan suçtan dolayı çok kabarık, normalde utançlarından insan içine çıkmamaları gereken insanlar, Türk sporunu yönetiyor. Sporumuzun gelişmemesi aşama kaydedememesi ilerisi için umut vermemesi, yönetici profillerinden olabilir mi. Bu insanlar kapitalist düzende parayı insandan önde tutanlardır. İşte bu yönetici tipleri Türk sporun kargalarıdır.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi