Skibbe’nin tarzı

Ayhan Taşcı yazdı

8 Mart 2015 23:28
A
a
Sütiş Eskişehir
       Eskişehirspor Bursaspor karşılaşması öncesinde, Rakiplerinin bir bir puan kaybetmeleri, Kırmızı Şimşekler için en önemli motivasyon olacaktı.
       Bursaspor da Volkan Şenin cezalı olması,Bakambu’nun ise ısınırken sakatlanması, Eskişehirspor’un kağıt üzerinde şansını bir kat daha arttırmış oluyordu. Nedeniyse, Bursaspor ligin belki de en iyi kanat organizasyonunu yapan takım olduğunu söyleyebilirim. Yeşil Beyazlı takımın atmış olduğu bütün gollerde, Volkan Şen ve Bakambu’nun mutlaka katkısı olmuştur diyebilirim.
        Eskişehirspor teknik kurmayları, Bursaspor’u iyi analiz ettiklerini söyleyebilirim. Şöyle ki, Bursaspor, dar alanda oynamayı çok iyi beceren ve pas yüzdesi yüksek bir takım. Onun içinde, Onlara karşı dirençli ve top hakimiyeti yüksek futbolcuların tercih edilmesi doğru bir hamleydi.
        Gerçi bu kadro seçenekleri ve oyun formatı Sikibbe’nin tarzı olmasa da ara sıra böyle sürprizler yapması iyi oluyor.
         Eskişehirspor’un bu karşılaşmadan puan ya da puanlarla ayrılması çok önemliydi.90+3 Serdar Özkanın,3 puanlık şansı değerlendirememiş olması ise Kırmızı Şimşekler için çok büyük şansızlıktı.
         Teknik Direktör Skibbe,Oyuncu değişikliklerinde biraz daha cesaretli olmalıdır. Bursaspor 65.dakikadan sonra oyundan düşmesini, çok daha iyi değerlendirmeliydi. İkinci 45.dakikalık dilimde çift forvet kozunu kullanmalıydı.
        Karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus, hafta içinde kupa maçı sonrasında, Teknik Direktör Şenol güneşin Hakemlere karşı göstermiş olduğu tepkilerden çok fazlaca etkilenmiş olmalı ki karşılaşmanın genelinde takdir haklarını neredeyse tamamını Bursaspor’dan yana kullandı.
        12.Adam “TARAFTAR ”Fevkalade bir destekle takımı ve oyuncuları inanılmaz derece motive ettiğini görmüş olduk. Söylenecek tek söz ise helal olsun size.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi