Şimdi her şey geride kaldı ve...

28 Haziran 2019 08:39
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Temmuz ayı hepimizin için oldukça kadersel olayların başlangıç noktası olacaktır. İki önemli tutulma ile kapılar kapanacak ve yeni başlangıçlar yapacağız. Kişisel doğum haritalarında tutulma anında nasıl bir tablo varsa hikayemiz öyle şekillenecektir. Tutulmaların gündemlerini anlamanız adına kısaca içeriklerinden bahsedeceğim. Sizlere önerim yeniliklerden korkmayın, risk almaktan , kral çıplak demekten , hayır demekten, kendi fikrinizi açıkça söylemekten çekinmeyin. Ne olacaksa olması gerektiği içindir. Kızıp, isyan bayraklarını çekmek yerine , olaylara nasıl demek yerine “Neden?” demeyi seçin.
Neden bitti , neden gitti , neden böyle hissediyorum ? Nedensel sorgulamalar her zaman evrenden cevabını ulaştıracaktır size. Yeter ki sonuç vermediği , sizi bir mil ilerletmediği halde depresif bir vaziyette kadere kızıp, hırslanmak gafletine düşmeyiniz.

2 Temmuz Salı günü 10° Yengeç burcunda Güneş Tutulması meydana gelecektir.

Tutulma anında ki yakın etkileşimde olan yıldızın karakteri ve tutulma anı açıları oldukça iyimserdir. Uranüs’ün olumlu etkileri ve İkizler Takım yıldızında ki yıldız Alhena , arkadaşlarınızla ve özellikle ailenizle iyi vakit geçirmeniz için mükemmel bir tutulma enerjisi getirir. Alhena sağlık, onur, zenginlik, gurur, lüks, zevk ve ev içi faydalar sağlar.
Güneş tutulmasının etkisi yaklaşık altı ay sürer. Kendinize gelecek planları yapabilirsiniz. İlerlemenin yeni ve yaratıcı yollarını ararken eski alışkanlıklarınızı ve davranışlarınızı sorgulamalısınız. Yeni bir başlangıç yapmak için ideal bir zamandır, bu nedenle yeni hedeflerinizi kağıda yazın, niyet edin, manevi bağlantınızı kurun. Bu yıldız sanatçılar ve bilim adamları için iyidir. Bu yıldızın manevi doğası insanları bir araya getiriyor, bu yüzden barış görüşmeleri yoluyla çatışmayı sona erdirmek için iyi bir zaman. “Güneş tutulması , hayallerinizi ; sabır, açık fikirlilik ve sıkı çalışma ile gerçekleştirebilir.”

17 Temmuz 2019 Oğlak burcunda kısmi AY tutulması

17 Temmuz 2019’da Pluto’lu kısmi ay tutulması, yoğun duygular ve zorlayıcı davranışlar getiriyor. Derinden gömülü hatıraları ve psikolojik travmayı ortaya çıkaran kişisel kriz potansiyeli getiriyor. Güç mücadeleleri, gücün kötüye kullanılması, manipülasyon, kıskançlık ve yalanlar mümkündür. Karanlık sırlar ortaya çıkacak ve bu da tutulma karesi Eris’ten kaynaklanıyor. Eris, kadın savaşçı arketipini temsil eder ve feminist davayı güçlendirir. Kişisel düzeyde, daha fazla ceza gerektiren dava ile sonuçlanacak cinsel istismar ve yanlış düşünmenin çağrılmasını bekler. Sosyal ve kültürel düzeyde, ataerkil otoriteye yapılan eleştiri ve tepki yoğunlaşacak.
Ay Tutulması Temmuz 2019 da, empatinin ve anlayışın çekişme ve uyumsuzluktan kalıcı değişikliklere yol açacağına dair umut veriyor. Bu, özellikle işyerinde ve aynı zamanda ev ortamında kadınların haklarının korunması , daha iyi bir farkındalıkla sahip çıkılması konusunda daha yüksek etik ve ahlaki standartlara vesile olacaktır. Güneş, Venüs ve Satürn’ün sabit yıldız kavuşumları, toplumda gündem yaratacak cinsel istismar, şiddet ve zulüm gibi “kötü” olayların yaşanabileceğini de vurgulamaktadır. Toplum olarak bilinçli ve farkındalıklı olmamız gereken bir dönemdir. Sevgiyle kalın.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi