Sevgiyle kalın

Murat Özgül yazdı

14 Haziran 2017 09:17
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Sevgili Anadolu gazetesi okurları, bir yıl önceden planlanmış yurt dışı ve yurt içi gezi programlarım vardı. Erteleyebilmem mümkün değil. Bu nedenle sizlerden bir süre ayrı kalacağım.
Sizlere elimden geldiğince yurt içi siyasetten ve uluslararası politikadan bir şeyler yazabilme çabası gösterdim. Zaman zaman da Eskişehir için aklımıza takılanları yazarak, gündemdeki hususları değerlendirdim.
Nesine.com Eskişehir Basket spor sevdamdı. Başarılı olmalarını çok istiyordum. Süper lige yükselmeleri beni inanılmaz derecede mutlu etti.
Eskişehirspor’umuz 1965 yılından beri takip ettiğim, başarıları ile gurur duyduğum şehrimizin takımı. Süper ligin kapısından dönmemiz beni kahretti.
Eskişehir’de yaşamaktan, iş yaşantımın bir bölümünde bu kentte hizmet vermekten her zaman gurur ve mutluluk duydum. Hataları ve sevapları ile bu şehirde yaşayan herkesin elinden geleni yaptığına inanıyorum. Biraz daha kenetlenir ve siyaset farkı gözetmeksizin elbirliği ile hareket edebilirsek, yaşanabilir kentler arasında en üst sırada olacağımıza inanıyorum.
Sizlere şimdilik veda ediyorum. Kısa bir süre sonra yeniden ES TV’de basketbol programları ve Anadolu Gazetesi’nde yazılarımla birlikte olacağız.
Ömrüm yettiğince Eskişehir’e hizmet etmek ve sizlerle birlikte olmak amacındayım…
Hoşça kalın…
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi