Semih değişikliği maçı bitirdi

19 Aralık 2016 09:37
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Zirve adına çok iyi bir fırsatı elinde bulunduran Eskişehirspor ne yazık ki bunu elinin tersiyle itti. Rakibini hafife alarak oyuna başlayan Es Es’e ilk 15 dakikada Denizlispor, defansın arkasına attığı toplarla tehlikeli bir takım olduğunun sinyallerini verdi. Hücum anlamında ise gollerden önceki durağanlığın başlıca sebebi iki orta oyuncusunun hücuma katkı sağlayamamış olmasıydı. İki gol bulan Denizli çok fazla geriye yaslandı ve hakimiyet normal bir şekilde Eskişehirspor’un eline geçti.
İkinci yarıda ise tam 10 pozisyon yakalandı. Bunların 9’u ceza sahası içinden, üçü ise 6 pastan… Böylesi pozisyonları yakalayan takımın taraftarı, teknik direktörü, oyuncusu kısacası kim olursa olsun ‘Semih Şentürk gibi ceza sahası içinde bitiriciliği olan bir forvetimiz olsa’ diye kelimeleri haykırırdı.’ Eskişehirspor böyle bir oyuncuya sahipken anlamsız bir şekilde bu sezonun en formsuz oyuncusu Meye’den skor üretmek beklentisine girildi. 43’üncü dakikada Semih-Meye değişikliği maçı bitiren hamle oldu.
Ne yazık ki ilk yarıyı lider bitirme şansı da bu mağlubiyetle ortadan kalkmış oldu. Bu acı ve ağır mağlubiyet şunu bir kez daha gözler önüne serdi; Bu ligin üstünde takım olabilirsiniz ancak bu ligdeki rakipleri hafife aldığınızda sonuç hezimetle sonuçlanır!
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
çetin 19 Aralık 2016 12:20

semih gibi futbolcular 90 dakika sahada kalmalı.her an her dakika gol atma olasılıkları var

0 1 Cevap Yaz
Abdullah Şahin 19 Aralık 2016 11:55

Bu sonucu en büyük nedeni Denizlinin iyi analiz edilmemiş olmasıdır. Buda takımın ilk 11 ine yansımış. Böyle bir takıma karşı semih ofiodu ve bütünlü la çıkmak hatadır. Ortasaha güçlendirilmeliydi. Ramazan yoksa bilal sol bek tarık sağ bek kamil ortada hata çekilebilirdi.bu durumda semih yada burun o ikinci yarı skora göre oyuna alınmalıydı. Denizliye karşı önce oyunu tutmalıydık. Taktikte yanlıştı mersin maçı bizi aldattı. Ama hocanın da bunu görememesi esef verici.

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi