Samsun çıkarması

13 Aralık 2016 09:15
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

    Samsunun tarihteki yerini bilmeyen yok(19 Mayıs 1919). İşte bu sezon kendi sahasında hiç mağlubiyet almayan o Samsuna çıkarma yapan Anadolu’nun efsane takımı Eskişehirspor,2016-2017 Sezonunda şampiyonluk yolundaki en önemli galibiyetlerinden birini alarak, tarihteki yerini almış oldu.

    Samsunspor karşılaşması öncesinde ciddi mali sıkıntı yaşayan Eskişehirspor, gerekli desteği arkasına alarak moralli bir şekilde gitmiş olduğu deplasmandan mutlu dönmesi son derece önemliydi.

    Nedeni ise, Eskişehirspor un  2016-2017 TFF 1.Ligi mutlu sonla tamamlayabilmesi için Ekonomik anlamda çok ciddi desteklerin verilmesi gerekir. Hepimizde şunu çok iyi biliyoruz ki, desteğin sürekli olabilmesi için de, takımın başarılı sonuçlar alarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla devam etmesidir.

    Neticesinde, Eskişehirspor mevcut ligdeki en iyi kadro sahip diyebilirim. Saha dışı faktörlerin başında gelen Ekonomik nedenler çözümlendiği zaman bu takımın başarısız olması söz konusu olamaz.

    Bu bağlamda, Eskişehirspor’a gerekli desteği sağlayan her kese sonsuz teşekkürler ediyorum.

    Eskişehirspor, Samsunspor maçında bir deplasman takımının nasıl oynaması gerektiğini bizlere göstermiş oldular. Savunma, orta saha ve en uçtaki futbolcuların dengeli oyunu, rakip takımın ikinci bölgede topa sahip olmalarına müsaade ederken, üçüncü bölgede ise rahat oynamalarına ve sonuca gidecek son vuruşlarına müsaade etmediler.

     Bir önceki yazımda Erkan Zengin ve diğerleri diye başlık atmıştım. Böyle giderse bu başlıkları atmaya devam edeceğim herhalde. Rakip takımların bir türlü önlem alamadıkları Kaptan Erkan, savunmalar duvar olsa yıkıyor, zincir olsa koparıyor. O oynadıkça da takım kazanıyor. Takım kazandıkça da Eskişehirspor un muhteşem taraftar dünyanın en mutlu insanı oluyor. Teşekkürler kaptan.

   Teknik direktör Alpay Özalan kadro istikrarını yakaladıktan sonra,işi biraz daha kolay oldu. Özellikle, rakip takımları etüt ederek onlara göre oyun formatını geliştirmesi ve sahada futbolcularına uygulatması da önemli bir başarıdır.

   Neticesinde başarıya giden yoldan oynanacak her maç bir final niteliği taşımaktadır. Bu bilinci zihnine kazıyan, Takım hazırlayıcıları ve futbolcuların mutlaka başarılı olurlar vesselam.

    İstanbul’da ki, hain ve alçak terör saldırısında hayatını kaybeden Polis ve Sivil vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar dilerim.

TERÖRÜ LANETLİYORUM

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi