Oyun da umut verdi

Ahmet D. Canoruç yazdı

15 Şubat 2016 10:40
A
a
Sütiş Eskişehir
Antalya maçında alınacak 1 puan dahi bize yetmeyecek ve umutlar bitme noktasına gelecekti. Kabus gibi başlayan karşılaşmada şans ikinci yarıda yüzümüze güldü. Kaan’ın 46’ncı dakikasında gelen şans golü kazanma arzusunun fitilini yaktı. 
Antalyaspor savunmasındaki oyuncuların erken sarı kart görmesiyle Meye’ye hamle yapma oranı yüzde 50 oranında düştü. Gabonlu oyuncunun inatçılığı ise hücum alanında Eskişehirspor’u daha ileriye taşıdı. İkinci ve üçüncü golde Meye’nin inatçılığı sayesinde geldi.  
Galibiyetin yanında Eskişehirspor’un oyunu da umut verdi. Takım olma yolunda haftalar ilerledikçe güzel adımlarla ilerliyoruz. Ancak en önemlisi ise Eskişehirspor’un sezon başından bu yana en kötü alışkanlığı olan kırılgan yapısının ortadan kalkması... Kısacası artık geriye düşen bir Eskişehirspor reaksiyon gösteriyor, çabalıyor ve dün göründüğü gibi maçı kazanmayı başarıyor. 
Tabi ki galibiyetin mimarı ise kuşkusuz Eskişehirspor taraftarı. Türkiye’de eşi benzeri bulunmayan bir taraftara sahibiz. Ligin son sırasında yer alan takımlarını ayakta tutmak için canla başla mücadele ediyor. 12. Adam görevinin en güzel örneğini dün taraftar gösterdi. Sevindirici olan bir şeyde bu takımın bu taraftara layık olma yolunda ilerlediği… İstediğimiz de bu futbolculardan, bu taraftar için savaşın!
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi