Namuslu ittifak!

CHP Parti Meclisi üyesi Gaye Usluer, ES TV’de konuk ettiğimizde kendisine Cumhur ittifakını sorduk…

1 Şubat 2019 08:12
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
CHP Parti Meclisi üyesi Gaye Usluer, ES TV’de konuk ettiğimizde kendisine Cumhur ittifakını sorduk… Usluer, “Dağınık” dedi… Ardından da şu tespitleri yaptı: -Adaylar bir arada ama milletvekilleri yok. Ben fotoğrafa bakıyorum. Tabii ki içeriği ile ilgili yanlış düşünüyor olabilirim. Ama fotoğrafa baktığınızda fotoğrafta bir dağınıklık görünüyor. Usluer’in bu açıklamasından bir gün sonra MHP Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Cumhur ittifakının milletvekillerine, belediye başkanlarına bir yemek daveti verdi. Tam kadro katıldılar…
Dağınıklıktan eser yoktu! Uzun zamandır bir araya gelmeyen isimler bir araya gelmişti! Sazak için “ittifakı toparladı” yorumları yapıldı!

Sazak için hoş olmadı!

MHP Milletvekili Metin Nurullah Sazak, sadece ittifak için değil, genel anlamda da birleştirici bir dil kullandı… Ancak bir cümlesi dikkatimi çekti, pek de hoş karşılanmadı… Sazak şu cümleyi kullandı: -Hatta biz bu ittifakı büyüteceğiz. Namuslu sosyal demokratları da bu ittifakın içine katacağız. Dürüst insanlarımızı, emeğiyle geçinenler, hakkaniyeti olan…
…/…
Namuslu sosyal demokratlar Cumhur ittifakına, Namussuz olan sosyal demokratlar CHP’ye oy verir gibi bir anlam ortaya çıkıyor! Aman dikkat! İttifaklara katılanları “namuslu” namussuz” diye ayırmak pek de doğru değil!

Büyükerşen yol göstersin!

MHP Milletvekili Sazak, kırmamaya, dökmemeye özen gösteriyor! Yemekte, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile ilgili de konuştu:
-Hepsini almak için çalışacağız. Bir kan değişimi olsun. Büyükerşen hocamıza saygımız, sevgimiz var. Ama bunda sonra biraz dinlensin. Bundan sonra biraz da gençler gelsin o bize danışmanlık yapsın diyoruz” dedi.

Bir araya gelmek zorundayız!

Metin Nurullah Sazak’ın konuşmasında altını çizdiğim önemli bir bölüm daha var… Sazak diyor ki:
-Cumhur İttifakı her zaman bir aradaydı. Seçim öncesi bir araya gelip istişare yapıp kuvvetleri toplamak Eskişehir için Türkiye için ne hayırlıysa onu yapmak için bir aradayız. İnşallah ülkemiz için iyi şeyler yapacağız. Bizim doku uyuşmazlığımız yok. Tepede de anlaştık tabanda da anlaştık şimdi siyasileri de anlaştıracağız inşallah. Bir araya gelmek zorundayız!
…/…
Sazak’ın siyasiler dediği sanırım milletvekilleri… Daha çok da AK Parti cephesinde araları açık olan Nabi Avcı-Emine Nur Günay ikilisi ile Harun Karacan’a söyleniyor…

Sakallı'nın sinerjisi!

Cumhur ittifakının Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı’da, “Fotoğrafa” dikkat çekti… Sazak’a teşekkür eden Sakallı, oldukça umutlu konuştu: -Buradan bir sinerji doğuyor ve dalga dalga bütün Eskişehir’e yayılıyor. Şehrimiz için böyle fotoğraflar görmeye devam edeceğiz. Eskişehir’i içinde bulunduğumuz yeni yüz yıla hazırlayacağız. Eskişehir’i geçmişinden daha görkemli bir geleceğe hazırlayacağız. 

Malıça gidecekler mi?

Yemek başlamadan önce Cumhur ittifakının Mihalıççıklı 3 önemli ismi ayak üstü sohbet etti… Ev sahibi MHP Milletvekili Metin Nurullah Sazak… AK Parti Milletvekili Emine Nur Günay… Cumhur ittifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı… Aklıma Malıç ilçesi seçimleri geldi. Cumhur ittifakının adayı MHP’den Ali Yörük! Sanırım en şanslı isim kendisi. Malıçlı, vekil ve burhan hoca ilçeye gitmeleri seçimi kazanmaları için yeterli olacak gibi!

Ali Baş - 01.02.2019
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Aliş 3 Şubat 2019 00:32

Esnaffffff cığım mhp işine gelmiyor değilmi . Genellikle mezarlıktan geçerken ıslık çalınır . Neylersin başa gelecekse hiç bir şey kar etmezzzzzzzzzzz.......

1 0 Cevap Yaz
Es 1 Şubat 2019 09:48

Namus dersi verenin,yaptigi icraata bakin!Bir baska partinin,reklamini yapan milletvekili!Rahmetli Inonu nun dedigi gibi"Dinime kufreden keske musluman olsa." Bakalim daha neler gorecegiz.Siyasi rant,insana neler yaptiracak daha???

5 13 Cevap Yaz
Esnaf 1 Şubat 2019 09:44

Daha ne gunler gorecegiz.Mhp milletvekili, akp nin reklamciligini yapip dagilanlari ,kusenleri,bir araya getirip yemek soleni veriyor.Kendi partisi adina boyle isler yapmayan,neden bir baska parti adina boyle yapiyor? Neden kraldan cok kralcilik yapiyorlar?Bugune kadar akp yokmuydu?Daha onceden beka sorunu yokmuydu?Mesele baska.Bu parti,varligini ancak guclu olanin yaninda yer alarak devam ettirecegine inanarak boyle yapiyor.Yarin bir baskasi guc sahibi olursa,bu kezde onlarin izinde giderler. Tabii o gune kadar kalabilirlerse.....

5 13 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi