Ahmet Ataç 15 02 2024

MÜCADELE = TUR

Pazar günü oynadığımız Beşiktaş maçı gösterdi ki, Eskişehirspor taraftarı her koşulda takımını destekliyor.

7 Mayıs 2013 18:55
A
a
Sütiş Eskişehir
Pazar günü oynadığımız Beşiktaş maçı gösterdi ki, Eskişehirspor taraftarı her koşulda takımını destekliyor.
Yöneticilerin sezon başında koymuş oldukları hedeflerden uzaklaşmış olsa da takımına sahip çıkıyor.
Yönetimin bilet fiyatların gözden geçirmesi, önceki haftalara göre düşük tutması tribünlerin dolmasına sebep oldu. Ancak tribünlerin coşkusuna Eskişehirspor takımı sahada karşılık veremedi.
Önümüzde bir kupa maçının olması, kadroda büyük bir rotasyona sebep oldu. Hal böyle olunca kalan son hedefi kaçırmamak adına yapılan hamleler diyebiliriz. Maç içerisindeki hamleleri ve oyuncu değişiklikleri sorgulanabilir.
Ancak şimdi ne yeri ne zamanı… Gönül isterdi ki tribünleri dolduran taraftarı mutlu etmek için bir galibiyetin alınmasıydı, olmadı.
Bugün Fenerbahçe ile oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçının sezonun en önemli maçı olduğunu söyleyebiliriz. İki takım içinde çok önemli bir maç. Bir tarafta ligde ve Avrupa da istediğini elde edememiş yaralı bir Fenerbahçe, diğer tarafta son maçlarında istediği sonucu alamasa da ligde değeri olan bir takım Eskişehirspor.
İki takım içinde çok zor maç olacağı kesin. İlk maçtan avantajlı bir skorla ayrılan Fener takımı kendi saha ve taraftarlarının önünde turu geçmek için elinden geleni yapacaktır.
Fizik ve mental olarak çöküntü içinde olan Fenerbahçe’nin ne yapacağı değil, Eskişehirspor’un sahada ne yapacağı çok önemli.
Teknik heyet ve Teknik Direktör Sayın Ersun Yanal bu maçta tüm kozlarını sahaya sürecektir. Turu geçmek adına tüm hamlelerini yapacaktır. Ancak sahaya çıkacak kadronun mücadelesi çok önemli ve tur sahada yapılacak mücadeleyle endekslidir.
Futbolun sadece sahada oynanmadığını düşünürsek, bu maç her haliyle çok zor geçecektir.
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi