Merhaba Piraye

Daha sonra kendi mekanını kurmaya karar verdi. Kısa zamanda Eskişehir'de ilk akla gelen mekanlardan birinin sahibi oldu. Şimdide karşımıza ikinci mekanı olan 'Piraye' ile çıktı.

15 Eylül 2019 09:50
A
a
Sütiş Eskişehir
Genç girişimci Pınar Demirbaş, Eskişehir'de adından oldukça bahsettiriyor. Kendi mesleği ambulans şoförlüğü fakat Pınar işletmecilik konusunda da adeta profesyonel. Yıllar önce bir mekanda işletmeci olarak tanımıştım kendisini. Daha sonra kendi mekanını kurmaya karar verdi. Kısa zamanda Eskişehir'de ilk akla gelen mekanlardan birinin sahibi oldu. Şimdide karşımıza ikinci mekanı olan 'Piraye' ile çıktı. Güzel bir açılış lansmanı düzenledi. Eskişehir'in önde gelen isimleri, ailesi ve dostları yalnız bırakmadı Pınar'ı. Şık dizayn edilmiş mekan, güzel bir bahçe alanı ve lezzetli yemekleri ile kapılarını Eskişehir halkına açtı. Sağlık sektörünü asla bırakmayan Pınar geri kalan zamanlarında ise her zaman kendi mekanında görebilirsiniz. İşinin başında olmayı özellikle prensip haline getirmiş, kaliteden ödün vermeyen, genç ve başarılı bir kadın görüyorsunuz. En iyilerini yapman dileğiyle.... Hayırlı olsun Piraye...

 BU ZAMAN DA AMAN DİKKAT!

Son zamanlar Eskişehir'de farklı farklı mekanlar için sahte içki operasyonu düzenleniyor. Peki tam olarak nedir sahte içki? Şöyle anlatıyım sizlere... Metil alkolden yapılan sahte içkiden Türkiye genelinde bir çok kişi hayatını kaybetti. Ucuz olduğu için merdiven altı üretim yapılan yerler tercih ediyor ve normal alkollerin içine katıyorlar. Tabii tüketici normal alkolle sahte alkolün tadını ayırt edemediğinden zehirleniyor. Ne kadar tüketim yapıldıysa belirtiler de o kadar artıyor. Bunlar şiddetli karın ağrısı, kas krampları, görmede bozulma ya da çift görme olabiliyor. Daha da ilerleyen durumlarda kişi nöbet geçirebiliyor ve ölümle sonuçlanabiliyor. Bu belirtilerden herhangi birinin farkında olduğunuz zaman en yakın sağlık kuruluşuna başvurmalısınız. Ölümle sonuçlananların çoğu geç kalınmış müdahalelerden ve hastaneye başvurmama durumlarından kaynaklanıyor. Metil alkol normalde boya maddelerinde, parfümlerde, yağ sökücü gibi temizlik ürünlerinde bulunan bir madde. Maalesef günümüzde bir çok işletmeci biraz daha kar elde etmek için bunu müşterilerine hiç acımadan veriyor. Hemde dışarıdan bakıldığında en şık mekanlar bile... Adını vermek istemediğim bir mekan sahibi, kendi mekanında sahte alkol ikram ediyor. Neden mi? Az masraf! Biraz vicdan arkadaşlar, birazcık bile olsa! Bu fırsatçılara müsaade etmeyin. En ufak şüphelendiğiniz durumda bile  ''Alo 136 Kaçakçılık İhbar Hattı'' aramayı unutmayın.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi