Medya ve dijital reklamcılık eğitimi

Eskişehir Emine-Emir Şahbaz Bilim ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen eğitim, 31 Temmuz ve 1 Ağustos tarihleri olmak üzere 2 gün devam etti.

4 Ağustos 2019 09:44
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bu hafta Eskişehir'de Medya ve Dijital Reklamcılık Eğitimi' verildi. Eğitimi Basın İlan Kurumu, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı desteği ile düzenledi. Eskişehir'de yer alan 17 basın kuruluşunun çalışanlarından 34 kişi eğitim aldı, bende katıldım. Reklamcılık sektöründe bilgi ve becerilerinin güçlendirilmesi hedeflenerek başlatılan projede gazete reklamcılığında farkındalık da yaratılmak istendi. Eskişehir'de eğitimine devam eden öğrenciler, alt vasıflı gazeteler ve internet haberciliği ile ilgilenen kişiler de dijital reklamcılık alanlarında kendilerini geliştirebilmeleri için seminere davet edildi.
Eskişehir Emine-Emir Şahbaz Bilim ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen eğitim, 31 Temmuz ve 1 Ağustos tarihleri olmak üzere 2 gün devam etti. Program Anadolu Üniversitesi'nden Doç. Dr. Nevzat Bilge İspir'in reklamcılık konusunda verdiği eğitim ile başladı. Türkiye'de ve Dünya'da Reklamcılık Olgusu, Reklam Kampanyaları, Dijital Reklamcılıkta Örnek Uygulamalar gibi bir çok konuya değindi. Katılımcılar reklam alanlarından reklam amaçlarına ve hedef kitle konusunda oldukça bilgilendirildi.
Eğitimin sonunda düzenlenen törende konuşan BİK Koordinasyon ve İdari Müdürü Mehmet Çelik iki yıl önce kurulan proje birimiyle birlikte İŞ-KUR, KOSGEB ve Kalkınma Ajansları gibi kurumlarla işbirliği içerisinde çeşitli projeler geliştirdiklerinden bahsetti. BEBKA temsilcisi Fatih Aydın turizmden sanayi sektörüne kadar bir çok projeye destek verdiklerini, medya sektöründe kendileri içinde bir ilk olduğunu, bundan sonraki projeleri de desteklemek istediklerini söyledi. Hem öğretici hem de keyifli geçen bir eğitim oldu. 2 gün devam eden eğitimin sonunda katılımcılara tören ile sertifikaları verildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi