Mayıs ayı enerji dolu

Bu hafta sizlere Mayıs ayında ki Yeni ay ve Dolunay enerjilerini bir de gökyüzündeki iki önemli yıldızın ay ile kavuşum anlarında yaydıkları güzel enerji zamanlarını yazdım.

9 Mayıs 2019 08:26
A
a
Sütiş Eskişehir
Mayıs ayına Yeni ay ve Hıdırellez enerjisi ile başladık. Toprağın, doğanın bereketi ve muazzam enerjisi bizlere yansıyor. Bu hafta sizlere Mayıs ayında ki Yeni ay ve Dolunay enerjilerini bir de gökyüzündeki iki önemli yıldızın ay ile kavuşum anlarında yaydıkları güzel enerji zamanlarını yazdım. Bol bol dilek ve dua için oldukça önemlidir bu vakitler. Şimdiden şifa ve katkı olsun dilerim.

5 Mayıs Boğa burcunda Yeni Ay - Hıdırellez ( Bahar Bayramı)

Baharın gelişi ve doğanın yeniden hareketlenip canlanması insanlar tarafından bayram coşkusu ile her sene kutlanmaktadır. Dilekler tutulur ve şenliklere katılınır. Yeni aylar ise hayatımızda yeniliklere ve başlangıçlara odaklanmamız için muazzam bir enerjidir. Boğa Yeni Ay’ı toprağa yeni ekinler eker gibi kalbimize en güzel niyetlerle tohumlar atmamızı bekliyor. Ay ; kalıcılık ve sabır sebat gezegeni Satürnden ve Hayallerimizi, sezgilerimizi yöneten Neptünden olumlu açılar almakta. Hayallerin gerçeğe evrilmesini anlatan bu gün oldukça özeldir. Kalıcı başlangıçları anlatır. Menkar yıldızı ile kavuşumda olması ise hayal ve gerçek arasında dengeli bir ruh halinde olmamızı anlatıyor. Bilinçaltımızın oyunlarına gelmemeliyiz. Kontrol bizde olmalı. Ruhta açılan her yara , bedenimize yansıyan bir hastalık olarak kendini gösterebilir. Bugün Meditasyon, yoga, ilahi bağlantı ile dua pozisyonunda olmak gerekir. Boyun, boğaz rahatsızlıkları ve baygınlık enerjileri aktiftir, dikkat edilmelidir. Boğa, Başak, Oğlak, Aslan, Akrep, Kova en çok etkilenenlerden olacaktır. Etkisi 19 Mayıs Akrep dolunayına kadar kendisini gösterecektir.

9 MAYIS – Ay ve Sirius Yıldızı kavuşumdalar ( 09:44 – 11:35 saat aralığı )

Güneş’ten sonraki gökyüzündeki en parlak yıldızdır. Antik Mısır’ın kutsal yıldızı Siriusdur. Kuran-ı Kerimde de şira olarak adı geçen bu kutsal yıldız çok güçlü bir etkiye sahiptir. Bu vakitte ay ile kavuştuğunda atılan küçücük bir adım, niyet, dua ve dilek büyük sonuçlara ve mucizelere götürebilir. İtibar, bolluk, bereket getirir. Kadersel eşimizi anlatan Juno astreodi ve kadersel etkiler yaratan kuzey ay düğümü de bu kavuşuma eşlik edeceklerdir. Evlilik, ilişkiler adına kaderimiz için en iyi olanı dilemek, hayatımıza eşlik edecek kişiyi en kısa zamanda çekmek için ilahi bağlantı kurup dileklerimizi yazılı veya sözlü belirterek niyet edebiliriz

26 Mayıs Ay ve Fomalhaut yıldızı kavuşumdalar (17:56 - 20:20 saat aralığı)

Fomalhaut, Simyanın yıldızır. Yüksek ahlak isteyen çok derin bir Okült Yıldızdır. Rüyaları, Öngörüyü, Şifayı ve ilahi bağlantı kurmayı anlatır. Bu vakitte ay ile kavuştuğunda ise etik , ahlaklı ve hak edişimiz olduğunu düşündüğümüz şeyleri dileyebilir. Evrenden hakkımızı talep edebiliriz. Hastalığı olanlar şifa dileyebilirler.

19 Mayıs Akrep burcunda Dolunay

Dolunaylar çoğunlukla Yeni Ay’da ektiklerimizi biçme zamanıdır. Geriye dönüp 5 Mayıs Yeni Ay zamanı neler yaşadığımıza bir göz atabiliriz. Neyi başlattınız, ne için ve ne niyetle adım attınız? İyi veyahut kötü ne ekildiyse o biçilecektir. Hayatımızda bizi eksilten, bize yaramayan enerjileri bırakmak içinde uygun bir zamandır. Akrep enerjisi bizi şüpheci, sorgulayan ve fazla araştıran bir vaziyete yönlendirebilir. Aklın gezegeni Merkür ile olan karşıt açısı ise sezgilerde yanılma, fikir çatışmaları , kafamızı bulandıran bazı konulara sebep olabilir. Duygu ve mantık çatışmaları.. Bırakılması gerekenleri bırakamamak.. Akrep, Yengeç, Balık, Kova, Aslan, Boğa en çok etkilenenlerden olacaktır. Sevgiyle kalın
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi