Masada sıkıntı mı var?

6’lı masanın 1 – 2 ay içerisinde Cumhurbaşkanı adayını açıklaması bekleniyor

1 Kasım 2022 09:40
A
a
Sütiş Eskişehir
6’lı masanın 1 – 2 ay içerisinde Cumhurbaşkanı adayını açıklaması bekleniyor. Elbette herkesin gönlünden farklı isimler geçiyor olabilir. Ancak AK Partililerin gönlünden ne geçtiğini tahmin etmek pek güç değil. AK Partililer aday belirleme sürecinde 6’lı masanın kendi arasında kavga etmesini, böylece Millet İttifakı birlikteliğinin kendiliğinden dağılıp gitmesini istiyor.
İşin ilginci bu beklentiyi haklı çıkartan gelişmeler de oluyor. Özellikle CHP kanadında. CHP’ye yakınlığıyla bilinen bazı “Yoldaş” gazetecilerin ittifakın diğer bileşenlerini küçümsediği görülüyor. Yine aynı şekilde, “Biz ceketimizi aday göstersek kazanırız. O yüzden adayımız neden Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu olmasın ki?” havasına girdikleri de ortada. Ancak CHP ‘Polit Büro”su hariç kimse bu kanaatte değil. 
Nitekim ardı arkasına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Kazanacak aday” vurgusu yapıyor. Ki bunun anlamının, “Sayın Kılıçdaroğlu, kendi kendinize gelin – güvey olmayın” anlamına geldiği ortada.
Türkiye tarihi öneme sahip bir seçimin arifesinde. İyi bir aday belirlenmesi durumunda 20 senelik bir devrin kapanması çok büyük olasılık. Muhalefetin ayağına kadar gelen bu fırsatı nasıl değerlendireceğini hep birlikte göreceğiz.
 

Es Es’te serçeler 2 oldu

Rusların çok sevdiğim bir ata sözü var; Bir serçeyle bahar gelmez.
Gerçi Eskişehirspor iki hafta üst üste kazandı ancak hemen havaya girmemek lazım. Eskişehirspor hâlen küme düşme potasında. Kolay kolay da bu potadan çıkacak gibi değiliz. Öte yandan oynadığımız göze hoş gelen futbolu da küçümsemiyoruz. Bu futbolun bize moral vermesi güzel. Özgüven kazanmak da çok önemli. Yine de fazla havalara girmemek lazım.
Futbolcularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyoruz. Ancak daha alınacak çok yol olduğunu da unutmayalım. Alt tarafı iki maç üst üste kazandık. İki serçeyle de bahar gelmez.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Peker 1 Kasım 2022 16:43

Şuraya bir not bırakalım . 6 Lı masa 7 aday ile girecek seçime.

1 0 Cevap Yaz
Zafer 1 Kasım 2022 13:06

Hocam 2-2= 0 eder. :⁠-⁠)

1 9 Cevap Yaz
Esk26 1 Kasım 2022 09:57

6 lı masadan bi cacık çıkmaz, Al parti ceketini assa kazanır buda 2-2 =4

14 3 Cevap Yaz
Zafer

Hocam 2-2= 0 eder.:⁠-⁠)

0 8
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi