Kurt: AK Parti'de çatlak var

Kazım Kurt'un yanıtı – inanın – bizi çok şaşırttı. Kazım Kurt bütün anketlerde yüzde 50'in üzerinde oy aldıklarını açıkladı. Şaşırdığımız nokta ise

21 Mart 2019 08:21
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, ortaya atılan bir takım anketler gündem oluşturur. Bu seçimlerde de anket savaşları yapılıyor elbette. ES TV'de konuk ettiğimiz Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a da anket yaptırıp yaptırmadıklarını, anketlerde durumun ne olduğunu sorduk.
Kazım Kurt'un yanıtı – inanın – bizi çok şaşırttı. Kazım Kurt bütün anketlerde yüzde 50'in üzerinde oy aldıklarını açıkladı.
Şaşırdığımız nokta ise, artık anket bile yaptırmadıklarını, AK Parti'nin içinden sürekli kendilerine anket neticelerinin getirildiği cevabını vermesiydi. Kazım Kurt, Odunpazarı'nda rakibi olan Sayın Volkan Doğan'ın parti içinde bile yeterli desteği alamadığını, farklı kaynaklardan ancak birbirini doğrulayan anket neticelerinin geldiğini belirtti. Bu durumun da AK Parti içerisinde bir çatlak olduğuna işaret ettiğini belirtti.
Sayın Kazım Kurt'a ne tip anket sonuçları gönderiliyor bilmiyorum. Ancak kendisine katıldığım bir nokta var. O da, AK Parti içinde çatlak olduğu...
Daha önceki seçimlerde AK Partililer ketum olur, parti içinden haber almak biz gaszeteciler için bile zor olurdu. Fakat bu seçimlerde inanın hiç zorlanmadan AK Parti içinden gizli bilgileri alıyoruz. Hem de çoğu zaman bilgi almak için çaba bile sarf etmiyoruz...
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mustafa kelebek 21 Mart 2019 10:47

Akp adayları dağarcığı boş mazallah seçmen bu pahaliliga şehirleri perişan eden politikalarına rağmen eskisehirde yanilirsa şehrin ruhuna fatiha okur

5 30 Cevap Yaz
Aziz 21 Mart 2019 09:46

chp de ki çatlaklara ne demeli chp içinden de çok bilgi yayılıyor. meclis üyesi adaylarından bile başkanlık seçimine oy vermeyecekler var.

51 9 Cevap Yaz
Vural

Sayın kurt seçimi kazanır mı kazanamaz mı bir idiam yok ama sayın kurt chp belediye meclis üyelerinden daha az oy alacaktır.

39 6
Alpu 21 Mart 2019 08:48

Her hafta bir skandala imza atan Belediye Başkanımız Rafet Demirtaş'a sahip çıkıp tekrar aday gösteriyorlarsa sonucuna katlanırlar. Rafet'e kızgın Alpu seçmeni Büyük Şehirde de AKP ye atmayacak. Alpu Cumhur İttifakına %63 destek verdi. Rafet Demirtaş yüzünden Cumhur İttifakının 4 millet vekili ve 2 il Başkanı hazirandan bu yana ilçemize adım atmadı. Uyan Alpulu kardeşlerim, İl Teşkilatı Rafet'i sildi. 5 Sene daha çamur içinde yaşamayalım.

9 80 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi