Küpeli iddialar için ‘dedikodu’ dedi

Cihan Yıldırım yazdı

19 Ekim 2017 09:33
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Sanayi Odası Başkan Adayı Nadir Küpeli, ‘Küpeli çekiliyor mu” başlıklı yazım üzerine bir açıklama gönderdi. İkimizin de yoğunluğu nedeniyle telefon görüşmesi yapamadık. Bu nedenle gelen cevap metnini sizlerle aynen paylaşıyorum:
18.10.2017 tarihli ‘Küpeli çekiliyor mu?’ başlıklı yazınızda belirttiğiniz hususlarla ilgili olarak bu açıklamayı sizinle paylaşma gereği hissettim.
Adaylığımı açıkladığım 03.08.2017 tarihinden bugüne, sayısı yüzlere varmış ekip arkadaşımla birlikte hiçbir hız kesmeden devam ettiğimiz seçim çalışmalarımız sürecinde, dar bir kesimin ortaya attığını söylediğiniz dedikoduların hem ziyaret ettiğimiz ve desteğini aldığımız üyelerimiz, hem de benim ve ekip arkadaşlarım nezdinde hiçbir şekilde bir karşılığı yoktur.
Biz, bu ertelemeden sanayicilerimizin etkilenmemesi için vaat ettiğimiz projelerimizi hızlıca hayata geçireceğimizi ve seçim çalışmalarını beraberinde yürüteceğimizi beyan etmiştik.
Şu anda da bütün gücümüzle odaklandığımız iki temel nokta bu. Üreten, icraat yapan, üyelerinin refahı ve gelişmesi için çalışan sorumluluk sahibi her yönetici gibi her iki alanda da yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz.
Sahada nabız yoklayan herkesin rahatlıkla tespit edeceği; Nisan 2018’de yapılacak Eskişehir Sanayi Odası seçimlerinde üyelerimizin teveccühü ile en güçlü karşılığı olan grubun “Gelecek İçin Sanayi Grubu” olduğu gerçeği, yazınızda paylaştığınız dedikoduyu yaşamın doğal gereği hükümsüz kılmaktadır.
Ama hep böyle olmaz mı?
Birileri çalışıp, üretecek...
Gerçekleştirecek...
Birileri de kendi dedikodularına inanmak isteyecek...
Ne yazık ki, bu ikilem de yaşamın bir doğal gereği.
Biz, üyelerimiz için üretmeye, projelerimizi gerçekleştirmeye ve yapacaklarımızı doğrudan onlara anlatmaya, aynı kaderi paylaştığımız sanayici dostlarımızla omuz omuza gelecek için Eskişehir sanayisini ve sanayicimizi hazırlamaya devam ediyoruz, edeceğiz. Bilgilerinize sunarım.”
Küpeli’nin açıklamaları böyle. Yarıştan çekilmesi söz konusu değil. Hatta kendine ve ekibine çok güvendiği de ortada.
Küpeli’nin ‘kararlı ve net’ cevabı üçüncü bir adaya kapı açar mı? İktidar kulislerinde bir süre gezindikten sonra bu soruya ‘cevap vermemiz’ daha doğru olacak. Önümüzde ‘yeteri’ kadar süre var. O süre ‘sürprizlere’ yeter de artar bile…
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi