Kulübün anahtarı Valiliğe bırakılmalı!

Eskişehirspor 4 Haziran’da olağanüstü genel kurul kararı aldı ancak, sayılı günler kala ne bir kişi başkanlığa talip oldu ne de destek beklenilen Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız’dan bir açıklama geldi.

29 Mayıs 2021 20:02
A
a
Sütiş Eskişehir
  • Eskişehirspor 4 Haziran’da olağanüstü genel kurul kararı aldı ancak, sayılı günler kala ne bir kişi başkanlığa talip oldu ne de destek beklenilen Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız’dan bir açıklama geldi. Tam bu esnada tüm Eskişehirspor sevdalıların adeta iç sesi olan Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, kenti ilgilendiren çok önemli bir açıklama yaptı. Diri’nin yaptığı açıklamayı aynen paylaşıyorum:

SESSİZ KALAMAYACAĞIZ!

  •  “Eskişehirspor’umuzun içinde bulunduğu durum net bilinmesine rağmen, ortada hiçbir şey yokmuş gibi sessizlik hakim olmasına daha fazla sessiz kalamayacağız. Futbolculara sahada isyan edin derken yönetimimizden de bu isyanı bekliyoruz. Kulübün anahtarı gidip valiliğe bırakılmalıdır.”

KONGREYE KAÇ KİŞİ GELİR!

  • “Takımdaki bütün oyuncular serbest kaldı. Personelin hepsi aylardır maaş alamıyor. Seneye sahaya çıkacak bir takım yok. Ama hala fidan kampanyasından bahsediyor, kongreye kaç kişi gelir hangi dosya kapatılır diyoruz.”

ORTADA TAKIM KALMADI!

  • “Bu hafta kongre var ve ortada takım kalmadı. Sayın Valimizin de iyi bilgilendirilmesi gerekmektedir. FIFA’dan kesinleşmiş küme düşme ve puan silme cezaları, elimizdeki kadro perişandı ama artık onlar da yok. Transfer yasağı var ama isyan eden yok.”

VALİMİZ TOPLANTI YAPMALI

  • “Tamam, iyi güzel takım buraya kadar geldi ama bundan sonrası yok. Valimizin yapacağı bir toplantıyla şehrin ileri gelenleri toplanarak bir karar verilmesi gerekir. Taraftar olarak elimizden geleni yaptık. Bu saatten sonra bizim gücümüz yetmez. Bu sessizlik içinde Eskişehirspor yok oluyor. İsyan zamanı arkadaşlar. Eskişehirspor kapanıyor.”
  • Murat Diri’nin açıklamaları böyle… Ne diyor Murat Diri, “Bu sessizlik içinde Eskişehirspor yok oluyor. İsyan zamanı arkadaşlar. Eskişehirspor kapanıyor…”  Diri’nin bu sözlerine Eskişehir’in ağa babaları biran önce kulak vermeli! Başka Eskişehirspor yok! Kentin en büyük markası Es-Es’in göz göre göre yok olmasına kimse müsaade etmemeli… Her cefayı çeken taraftar takımı için ellerinden gelenin fazlasını yaptı… Artık kenti yönetenler de taşın altına elini değil, gövdesini koymalı! Takımın şaşalı döneminde kulüp kapısından ayrılmayan siyasiler, iş adamları, kenti yönetenler şimdi neredesiniz? 

ÇARESİZ BEKLEYİŞ!

  • 1 Haziran itibariyle kademeli normalleşme süreci sona erecek. Haziran’da faaliyetlerine kaldığı yerden devam etmek isteyen işletme sahipleri hazırlıklara başladı. Hijyen ve mesafe kurallarına uygun oturma düzeni planlamasını ve dükkânlarının temizliklerini yapan esnaf, mutfakta kullanacakları gıda malzemelerini alıp almamakta kararsız…  Esnaf yetkililerden gelecek sevindirici bir haber bekliyor. Bilindiği üzere aylardır vatandaşa hizmet veremeyen kafe restoranların kademeli normalleşme sürecinin tamamlanmasıyla birlikte akıbetinin ne olacağı herkes tarafından merak ediyor. Aylardır geçimini sağlayamayan esnaf çaresizlik içinde…

AK PARTİ’DE HAREKETLİLİK!

  • AK Parti Milletvekili Nabi Avcı uzun süredir Eskişehir’de görülmüyordu. Özellikle AK Parti Milletvekili Emine Nur Günay ile birlikte kenti ilgilendiren konularda ortak açıklamalar yaparak kamuoyu önünde yer alıyordu.  Bugün  Sağlık Bakanlığı’nın Eskişehir’e hizmet amaçlı gönderdiği 9 adet ambulans İl Ambulans Servisi Başhekimliğine verildi. Şehir Hastanesi’nde düzenlenen törene AK Parti Milletvekili Nabi Avcı da katıldı. Hatta sağlık çalışanlarına anahtar teslimini Avcı bizzat yaptı…  Önümüzdeki günlerde de AK Parti Milletvekilleri ve parti yöneticilerinin kenti ilgilendiren önemli konularda halkın önüne çıkarak açıklamalar yapacağı duyumunu aldık… İlerleyen günlerde Eskişehir siyasetinin kızışacağı bir gerçek…
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Suat AVNİ 30 Mayıs 2021 17:30

2 yıldır yazarı...Çare :KAYYUM.....

0 3 Cevap Yaz
ibo 30 Mayıs 2021 14:07

niye kimse şirketleşmeyi istemiyor. tamam kulup batmış ama yine de eses adını alacak birileri çıkar. herkes bir enayı arıyor. önce pohpoh lıyacak. sonra yuhlayacak bir enayı bekliyor. önce kralsın, paşasın. sonra defol. anaktarı valiye bırak. belediyeye bırak. şehrin en akıllı adamı denilen y. büyükersen bile sotaya yatmış yanaşmıyor. erzurum b.ş. belediye oluyorda eskişehir b.ş belediye niye olmuyor. demek ki adam riske girmek istemiyor. resmen bana ne diyor. dertsiz başını niye derde soksun. bu iş ya batık bile olsa şirket e devredilerek. veya samsun gibi iyi bir kayyum atanmasıyla kurtulur.

0 6 Cevap Yaz
eses 30 Mayıs 2021 13:31

bu takımı bu hale sizler getirmedinizmi

0 5 Cevap Yaz
EseseskikikieskieskiEs 30 Mayıs 2021 12:53

ES-ES'imizi bu hale getirenler sorgulanmıyor,yargılanmıyorda çare olarak kulübün anahtarı valiye teslim ediliyor pes doğrusu.

0 7 Cevap Yaz
hee 30 Mayıs 2021 10:17

İyi günlerde es esin bahçesinden çıkmayanlar hele Denizli ile içli dışlı olanlar neredeler Altay lı mı oldular

0 4 Cevap Yaz
Yaşar 30 Mayıs 2021 09:13

Bence belediyeye bırakılmalı.

3 3 Cevap Yaz
Fatih 30 Mayıs 2021 00:21

EsEs sahibi valilik mi.Eses camiası nerede.

0 12 Cevap Yaz
Hakan 30 Mayıs 2021 00:20

Anahtarları çoğaltıp bazı eski yönetimlere verin.

0 9 Cevap Yaz
Hasan 30 Mayıs 2021 00:19

EsEs camiası bir başkan çıkaramıyorsa burakın kapansın.İlkeli bir kulup kurulsun.

3 5 Cevap Yaz
Davut 30 Mayıs 2021 00:18

Kulup hesapsız kitapsız yönetilmiş. Eses in malı deniz denmiş.

0 8 Cevap Yaz
Anadolu üniversitesi 29 Mayıs 2021 22:39

Şehrimizin takımı Anadolu üniversitesi umarım 3.liğe çıkar belkide geçmişte olduğu gibi akademi gençlik olur şehrimizin övünç kaynağı futbolcu yuvası olur.

0 8 Cevap Yaz
Kızılcıklı Tayfa 29 Mayıs 2021 21:39

İsyan zaten bizi bu duruma getirdi goztepede takımı sahadan çektirdin -3 yemesek belki direk süper lige çıkacaktık aynı şekilde Antalya'da sahaya meşale atmalar falan artık sizde degismelisiniz Kızılcıklı tekrar kurulmali!

1 11 Cevap Yaz
Kasım 29 Mayıs 2021 20:23

Ne zaman takımda işler ters gitse; ya Yılmaz Büyükerşeni protesto ediyorlardı yada Büyükşehir belediyesini.. Biraz ilerleme kaydetmişler ki; klübün anahtarını artık valiliğe bırakacaklarmış. Valiliği Eskişehirspor batıyor, bitiyor diye protesto etmek yemez tabi. Helal olsun valla kral hareket; Belediye başkanına aslan, valiye kuzu...

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi