Kraliyet yıldızlı yeni ay "ilkelerin için savaş" diyor

Yeni ay, 3 Haziran 2019, 12º İkizler burcunda gerçekleşiyor. Telaffuz edince bile insanın kalbine güneş açtırıyor.” HAZİRAN” İyi ki geldi, hoş geldi

30 Mayıs 2019 09:32
A
a
Sütiş Eskişehir
Haziran kelimesi; Roma takviminde Junius olarak adlandırılan ve  gençler anlamına gelen juvenes kelimesinden türetilmiştir. Romanın kurucusu Romulus ilk takvimi yaparken her ayı birilerine ithaf etmiş, Haziran ayını da daima dövüşmeye hazır gençlere adamıştır.
• Peki sen Ne için dövüşeceksin? Lütfen savaşın en iyiye hizmet etsin. Kendine, ruhuna ve tekamülüne katkı olsun. Sindirildin mi? Susturuldun mu? Küstün ve vazmıgeçtin o hayalinden? Hadi diril, kendine gel. Sesini çıkar, sözünü yükselt. Haziran ayı ayrıca Yunan mitolojisindeki Hera ve Roma’da kadınların ve evliliğin koruyucu tanrıçası Juno ile ilişkilendirilmektedir. İngilizce’de June;  astrolojide JUNO.
• Astrolojide Juno , kadersel eşi sembolize eder.  Bu Yeni Ay haritasında Aşk teması da aktif olduğuna göre bir çoğumuz “O” kişiyi bulabiliriz. Detaylı bilgi içeriği aşağıdadır. Yeni  Ay, yeni bir döngünün doğumunu hatırlatır. Güneş’in Ay’la birleşimi  bizleri canlandırıcı bir enerji ve girişim isteği  ile donatır. Yani yeni  bir yolculuğa çıkacaksanız, tam zamanı! Elbette bu yolculuğa tüm yeni adımlar adını da verebiliriz. Yeni bir karardır bu yolculuk. Kapıyı kapatırsın ve arkana bakmadan ilerlersin, bu da bir yolculuktur. Durursun ve uzun zaman sonra ilk defa kendine  
-Naber? Diye sorarsın. Başlar içsel yolculuğun. Çünkü susmaz ruh, gevezedir dinlemek isteyene. Haziran Yeni Ay’ı ise; özellikle para konularında ve sevgi teması altında iyi şansın da habercisidir. Aşık olmak ve para kazanmak için uygun enerjili bir zaman. Ay; Kraliyet Yıldızı Aldebaran adlı sabit yıldız ile etkileşimdedir. Adı Arapça’da “takip eden, izleyen” anlamına gelir. Baş melek Mikail’i yansıtan  Aldebaran, bize bol miktarda cesaret ve enerji sunan önemli bir yıldızdır. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürürsünüz, evren size bu gücü verir ama yıldızlar gibi gezegenler de bir konuda uyarıyor bizleri;  fazla iyimser olmamak gerek, realist bakış açımızı rafa kaldırmayalım. Pembeleşen gözlüğümüzün pembesini  biraz üzerinden alalım, temizleyelim.
İlişkiler ve Finansal konularda aldanma  riski var ne yazık ki. Yatırımınız için veyahut herhangi bir ihtiyaçtan dolayı borç para alma konusunda dikkatli olun ve gerçek olamayacak kadar iyi görünen tekliflerden, vaatlerden şüphelenin. İlişkiler için de aynısını söyleyebilirim. Çok büyük vaatler, iltifatlar, baş döndüren teklifler ile karşılarsanız durun ve bu Yeni Ay yazısını hatırlayın. Ayaklarınızı bir anda yerden kesen hangi şey daim ve sağlıklı oldu? Çabuk uçtu ve havada iken söndü değil mi? Haziran’da Aldebaran yıldızı etkisi ile ciddi hesaplaşmalar söz konusu olacak.  Kişi ahlaki anlamda her ne kadar masum ve kendisiyle barışık ise o kadar başarıya ulaşacaktır. Dürüstlükten başarı kazanmayı anlatır bu yıldız. Aşkta ve İşte daima dürüst davran kendine der.  Ve en çokta kendine dürüst ol.  Manipule edilebilir, taviz verebilir ve yanlış bir karar alabilirsin. Bulunduğun yerden düşebilirsin. O yüzden bir fikrin ve bir yolun olsun . O yoldan git ve bu benim yolum de. Sen kendin olmadan ilerlediğin her yolda tökezleyeceksin unutma. Aldebaran Düşman kazandırabilir sana dikkat et. Yeni Ay kavusumlu Aldebaran, Neptün ile de sert açı yapıyor ve Zehirlenmelere karşı bizi uyarıyor. Eller,kollar ve başta yaralanmalar olabilir. Dünya’da ise; Açığa çıkan kötü, karanlık enerjiler, yangınlar, deniz ve gemi kazaları, hava kirliliğinden doğan problemler olabilir.
 
Yeni Ay Haritasında Önemli Açılar ;
 
Venüs / Pluto 120’liği; Sevgi ihtiyacımız artacaktır. Memnuniyet ve neşe getiren şeylerin yanı sıra  ilişkilerde ki tutku ve yoğunlukta artacaktır. Yeni bir ilişki sinyalleri çalıyor.
Jüpiter / Neptün Karesi; (16 Haziran’da daha net hissedilir) Hayal kırıklığına uğrayabilir ve bir şeylere karşı olan inancınız evren tarafından test edilebilir. Romantik bir ilgi için gereksiz güven duymaya meyilli  olabilirsiniz. Aşırı hız, uyuşturucular, kumar  ve hızlı zengin olma planlarından bu ay kaçının. Güvenilir arkadaşlar ve aile tavsiyelerine güvenin.
Satürn / Neptün 60 ‘lığı;  (18 Haziran’da daha net hissedilir ) Çalışkan, mantıklı ve gerçekçi bir yaklaşımla hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olur. Uzun vadeli başarı için kısa vadeli hazineyi feda etmemiz gerekebilir. Sabır  ve öz disiplin ile bu ay ne kaldıysa aklımızda gerçekleştiremediğimiz yeniden inşa etmeye karar verebiliriz. Enerjinizi başarıya odaklayın. En karlı yatırım. 3 Haziran’daki yeni ayın etkileri 2 Temmuzdaki Güneş tutulmasına kadar  dört hafta sürüyor . Yeni bir başlangıç yapmak ve yeni projelere başlamak için en iyi zaman bu yeni ayın ilk iki haftasındadır unutmayın. Sürecin hayrınıza işlemesi dileğiyle.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi