Kötü oyun = Güzel galibiyet

21 Ekim 2016 09:32
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor küme düşmeye adayken, bas bas bağırıyordu “ben düşüyorum, bana yardım edin, beni kurtarın” diye yalvarırken kimse dönüp bakmadı. Görmezden gelindi, şaka yapılıyor sanıldı. Sonunda şehrin göz bebeği Eskişehirspor küme düştü, tabi beraberinde şehirde küme düştü. Şimdi bakıyorum, yeni yönetim elindeki imkânlarla ve imkânsızlıklarla şehri şampiyonluk havasına sokmaya çalışıyor. O dönüp bakmayanlar yine takımı şampiyon yapmak için katkı vermeye çok niyetli görünmüyorlar. Yine naz ve niyaz içindeler.
Bir takım kuruldu her kesim bu takımın şampiyon olmasını canı gönülden istiyor. Yönetim istekli herkesten daha istekli bir başkan var. Takımını tekrar süper ligde görmek istiyor, çünkü bütün planı lige çıkma üzerine kurulu ve tekrar eline gelir olarak güçlendirerek kurmuş olduğu bu takımın, devamını getirmek istiyor. 
Basın istiyor bu lig, Süper Lig’in tadını vermiyor. Onlarda lig düştüklerinin farkına çoktan vardılar. Bu yüzden bir an önce süper lige dönmek istiyorlar. Koşulsuz şartsız destek veriyorlar.
Taraftar üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor. Takımın düşmemesi için kampanyalar başlattı. Etkinlikler yaptı içerde dışarıda yalnız bırakmadı, koşulsuz destekledi. Ama olmadı, Başak şehir maçıyla bardak taştı umutlar bitti. Çok sevdikleri takımları küme düşmüştü, duygular sel oldu, ateş oldu stat yandı. Gönüller yandı, kalpler kırıldı. Halen o ateşin sıcaklığı bitmedi ama az kaldı. Taraftar o yaktığı ateşin yaralarını sarmaya çalışıyor hem de varıyla yoğuyla takımına destek oluyor. Şimdi de takımlarını şampiyon yapmak için çalışıyorlar. Yine kampanyalar yapıyorlar. Dünyada var mı bilmiyorum ama karşılığı olmadan parasını veren, çoluk çocuğunun rızkını veren baba, harçlığını veren öğrenci, kazancını veren ayakkabı boyacısı, böyle bir sevda olabilir mi? Bana göre bu taraftarlıktan da öte bir şey, bu sevdanın adı konulamaz bu başka bir şey.
Futbolcular geçmişte bu ligin üstünde oynayan oyuncular. Şampiyon olacaklarını düşünüyorlar, inanıyorlar fakat gereğini yeterince yapamıyorlar. Takım olma adına ciddi sıkıntı yaşıyorlar.
Teknik heyet şampiyonluk için herkesten çok istekli. Hedefe ulaşmak için çok çalışmak gerekli, Eğer Teknik heyet bu kadroyu uyum içinde birlik beraberlik içinde takım olma yolunda mesafeyi kısa tutarsa başarıya daha çabuk yakalayacaktır.
 Giresunspor maçının tek güzel tarafı takımın galip gelmesi, bu kadar kötü ve dağınık oynayıp galip gelmek büyük şans. Takım sos veriyor aman dikkat! Şampiyonluk yolunda büyük yaralar almadan çaresine bakılmalıdır.  Parçalar birleştiğinde yan yana geldiğinde her şey daha güzel olacağına, İnanmak istiyorum…
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi