Korku sahaya yayılıyor!

AK Parti neden düzenlendiği merak edilen toplantıyı gerçekleştirdi. 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları şehrimizdeki bir otelde yapıldı

22 Eylül 2022 10:02
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
AK Parti neden düzenlendiği merak edilen toplantıyı gerçekleştirdi. 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları şehrimizdeki bir otelde yapıldı. Toplantıya başta AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan başta olmak üzere farklı şehirlerin milletvekilleri katıldı. Şehrimizden ise AK Parti Milletvekili Nabi Avcı ve AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan toplantıda yer aldı.
Buluşmada “Sahadayız, gece gündüz çalışıyoruz, durmak yok yola devam” mesajlarından bolca verilirken, meslektaşım Ömer Faruk Mengi’nin “Yapılan anketlerde AK Parti’nin oy oranlarının düştüğü söyleniyor. Sizin yorumunuz nedir?” sorusuna Karaaslan şu yanıtı verdi: “Bu anketlerin AK Parti’nin oy oranında bir düşüşe işaret ettiğini gerçekten kurumsal yapılan anket firmaların sonuçlarında ben hiç rastlamadım açıkçası.”
Bir yanda oy oranlarının düşmediğini söyleyen Karaaslan, diğer yanda Eskişehir’in 14 ilçesinde farklı şehirlerden gelen milletvekilleriyle geniş çaplı çalışma gerçekleştiren teşkilat.
Bu tablo korku tablosu!
İl ve ilçe teşkilatlarının şehrimizdeki çalışmalarına zaman zaman tanık oluyorduk. Ancak dün MKYK Üyeleri Çiğdem Karaaslan, Mehmet Ali Zengin, Sevan Sıvacıoğlu, İl Koordinatörü Ayhan Salman İl Başkanlığı’nda, MKYK Üyesi Metin Tarhan Alpu’da, Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam Beylikova’da, Düzce Milletvekili Fahri Çakır Çifteler’de, Ankara Milletvekili Hacı Turan Günyüzü’nde, Bolu Milletvekili Arzu Aydın Han’da, Kütahya Milletvekili İshak Gazel İnönü’de, Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler Mahmudiye’de, Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan Mihalgazi’de, Ankara Milletvekili Arife Polat Düzgün Mihalıççık’ta, Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü Odunpazarı’nda, Bilecik Milletvekili Selim Yağcı Sarıcakaya’da, Kütahya Milletvekili Ahmet Tan Seyitgazi’de, Ankara Milletvekili Emrullah İşler Sivrihisar’da ve Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız Tepebaşı’nda görevlendirilerek bir takım temaslarda bulundu. Dört bir yandan şehri kuşatan partililer çalışmalarını ve gelecek projelerini anlatarak vatandaşların sorunlarını dinledi.
Oylarının düşmediğini, anketlerde böyle bir sonuca rastlanmadığını söyleyen partililerin oy kaygısıyla gerçekleştirdikleri ‘göstermelik seçim çalışmasını’ samimimi bulmuyorum. Bir kere farklı şehirden gelen bir milletvekili Alpulu vatandaşın sorununa ne kadar hakim olabilir? Evet, vatandaşın en büyük problemi ekonomi. Muhtemelen çiftçisinden memuruna birçoğu geçinemediklerinden dert yandı. Onlar da zaten kendilerinin yarattıkları sorunlara çözüm önerileri sundular ama Eskişehir özelindeki sorunlar? Şehrimizdeki bazı milletvekilleri bile vatandaşla temas kurmazken diğer şehirlerden gelen milletvekilleri ne diyerek vatandaşı ikna eder?
Her ne kadar “Sorun yok, oylar düşmedi, bekle bizi 2023” izlenimi yaratılsa da AK Parti için çanlar çalıyor gibi…
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi