Korkma! Güven…

Ahmet Bingöl yazdı

23 Ekim 2015 11:46
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor oynadığı maçlarda aldığı başarısız sonuçlar her kesimin canını sıkmakta. Bu sonuçlar kendiliğinden gelmedi. Birçok hatalar zincirinden sonra bu başarısız sonuçlar alındı. Burada bu hataları kimlerin yaptığına girmeyeceğim. Birileri hatalarını kabul edip doğruyu bulma adına belki bir girişimde bulunurlar ve inşallah ders çıkartırlar. Umarım kendilerini yönlendirenlerin, bilgilendirenlerin Eskişehirspor’un bu resminde emeklerinin çok olduğunu görürler ve yine umarım kayıtsız şartsız itibar edip de körü körüne sahiplenmezler.
 Eskişehirspor takımı maalesef aldığı olumsuz sonuçlardan sonra, ciddi şekilde özgüven kaybına uğradığını, Akhisar maçında yediği golden sonra kaybetme korkusuyla nasıl dağıldığına şahit olduk. İsmail hocanın en zor işi bu takıma tekrardan kazanma duygusu aşılayıp o kaybolan özgüveni sağlamak olacaktır. Sayın İsmail Kartal’ın söylemlerinin futbolcuları biraz daha cesaretlendirdiğini ve kendisine inanmalarını sağladığı açık. Tek eksik alınacak üç puan.
Futbolcu kardeşlerime sözüm; kaybetmekten korktuğun savaşı asla kazanamazsın. Bugün çık sahaya savaş ve kazanacağına inan sonunda kazanan hep sen olursun.
Teknik heyete; Takım moral motivasyon olarak dipte. Kazanma duygusunu kaybetmiş Özgüven eksikliği hat safhada. Ekip olarak sizler bu takımı düzlüğe çıkartacağınıza inanırsanız, başkaları da size inanacaktır bundan emin olun.
Bir sözümde taraftara; Kötü gün dostu olan sizler… Skora bakmadan armanın peşinde giden sizler… deplasman uzak, yakın demeden yollara düşen sizler… Bu arma için can veren yine sizler ve bu durumda bile takımını yalnız bırakmayacak olan yine sizler… Büyük taraftar yine iş başında olmalı, her zaman olduğu gibi hep destek tam destek olmalı. 
 Son sözüm de; samimi görünen ancak söylemle eylemleri birbirine tutmayanlara gelsin. Samimiyet; bir insanın içinden geldiği gibi davranması, özü ile sözünün, bununla ilgili davranışlarının birbiriyle uyum içinde olması demektir. Eskişehirspor’umuzun kazanması dileği ile…
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi