KOCAMAN BİR HİÇ

Ayhan Taşçı yazdı

23 Mart 2016 09:00
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
    Sezon öncesi,onca insanın uyarılarına kulak asmayarak,transferler de ciddi hatalar yapan Eskişehirspor yönetimi,ikinci yarı yapılan transfer politikasında da 
ne denli hatalar yaptığını,ligin boyu kısaldıkça ortaya net bir şekilde çıktığını görmekteyiz.Evet, gerek sezon öncesi,gerekse sezon ortasında yapılan transferler konusunda,yediden yetmişe futbolu bilen herkesin,her kesimin bu takımın çok sıkıntılı bir sezon geçireceği konusunda hemfikir olduğunu belirtmek isterim.
          Şimdi diyeceksiniz ki! lig neredeyse bitmek üzere, şimdi bunları yazmanın zamanımı!
Evet,bunları yazmamın tek bir nedeni var.O da Eskişehirspora tüm benliğiyle gönül vermiş cefakar ve vefakar taraftarların,kapasitelerinin üstüne çıkmaları için inanılmaz destek verdikleri bu futbolcuların hiç bir şey yapmadıklarıdır.
          Ben de diyorum ki! Bir futbolcunun belli bir kapasitesi var,yeteneği var,o kapasitesinin ve yeteneğinin üzerine çıkabilmelerinin sınırı bellidir.
o sınırı da pozitif yönde zorlayan en büyük etkenlerin başında da taraftarlar gelir.Bununla birlikte performans arttırımını etkileyen iç ve dış saha faktörleri de vardır.Bunun tedbirini de alması gereken kişi ise,bu spor sayesinde para kazanan futbolculardır.Peki bu futbolcu arkadaşlarımız performanslarını etkileyen nedenlerle ne kadar ilgililer?Onuda bizler oynamış oldukları futbol ve sergilemiş oldukları performansla göstermektedirler"KOCAMAN BİR HİÇ"
        Benim acizane düşüncem şu,bu satten sonra alınacak her türlü skorda,kendi kendimizi yiyip bitirmeyelim.Neticesinde sahada mücadele eden futbolcularımızın kapasitesi belli,bu futbolculardan olmayacak mucizeler beklemek hayalden öte bir şey olmaz olamaz.
       Kabul etmemiz gereken en önemli gerçeklerden biri de hala önümüzde oynanacak 8 maç ve alınması gereken 24 puan var.Ancak bu maçların kaçında puan ya da puanlar alabiliriz o da başka bir gerçek.
       Kızgınız,Üzgünüz ne yapsak,ne etsek te takımımız kazanamıyor,oynamış oldukları futbol ise kazanmak için yeterli gelmiyor.
50.yılın da,ligin dibine demir atmış Eskişehirsporu bu hala getiren en 50.neden sayabiliriz.Ancak sayacağımız nedenlerin bizlere takımımıza artık hiç bir faydası yok yok yok.
        Ben bireysel olarak hiç bir futbolcu hakkında bu günkü köşemde eleştiri yapmayacağım.Neticesinde, Futbol da, başarı da,başarısızlıkta ortak bir üründür,tümsel olarak takımı bağlar.İşin özü kaybedilecek her puanda,en tepedeki Başkandan,en alttaki yardımcı hocalara kadar her kes sorumludur.Bu başarıda da böyledir.
  Şartlar ne olursa olsun"Eskişehirsporun"taraftarı olmak bir ayrıcalıktır,bir onur vesilesidir.Marka her zaman Markadır.En büyük marka ise"ESKİŞEHİRSPORDUR"
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi