Koç burcundaki Yeni Ay, aydınlığa çıkartıyor

5 Nisan 2019 Cuma günü Yeni Ay 15 ° Koç burcunda gerçekleşirken , Satürn’e kare açı yapacaktır. Satürn ; mücadeleyi, geç ve zor gelen zaferi ve fakat sabır ,sebat gösterilir, kişi ne istediğini bilir ise başarının kalıcılığını anlatır. Böylesi zorlu bir görünüm olsa da, yeni ay, şanslı sabit yıldız Alpheratz sayesinde oldukça umut verici bir enerji yayıyor.

4 Nisan 2019 11:06
A
a
Sütiş Eskişehir
Yeni Ay ; Andromeda takım yıldızında olan Alpheratz 14º yıldızı ile yakın temasta gerçekleşecektir.
Alpheratz ; Özgürlük ve bağımsızlık isteyen bir tavrı, çabuk hareket etmeyi ve kendine daha geniş bir alan aramayı açıklar. Enerjik, duygusal açıdan bağımsız, kendine yeten bir karakteri yansıtır .Şekil almak için ve yeniden başlamak için hazır olan ruhlarımıza bağımsızlık aşılar. Sevgi, zenginlik, onur ve keskin bir akıl verir. Yeni ay şeref, servet, terfi, iyi arkadaşlar ve iş başarısı için fırsatlar sunuyor. Fakat önce bazı korkulara, kendinden şüphe duymaya ya da karamsarlığa bizi yönlendirebilir. Sabır, azim ve sıkı çalışma ile üstesinden gelinmelidir. Bir yola girdiğinizi düşünün. Yol önce zifiri karanlık ve yapacağınız hiçbir şey yok. Elinizde fener yok, yol üzerinde ışık yok, sokak lambası yok. Yapayalnızsınız, sanki şehirdeki tek canlı sizsiniz. Korkuyorsunuz, kalp atışlarınız hızlanıyor. Önce sağa sola ne yaptığınızı bilmeden koşturuyorsunuz. Işık yok, ses yok. İçinizde ki ses sizin kadar endişeli değil ve siz bir anlam veremiyorsunuz bu iç rahatlığına. Zihniniz ise susmuyor. Sürekli tüm kötü olasılıkları sıralıyor. Bir süre sonra çaresizce yürüyorsunuz. Saatlerce belki de günlerce sürüyor bu. Yolun bomboş olduğunu anlıyorsunuz. Çaresizce yürümeye devam edip sevdiklerinizi düşünmeye başlıyorsunuz. Ailenizi, dostlarınızı, evinizi.. Şikayet ettiğiniz ne varsa onları bile özlemeye başlıyorsunuz. Bu yolda tek sığınağınız biriktirdiğiniz insanlar, anılar ve sevdikleriniz. Siz böyle yürümeye devam ettikçe hafiften aydınlanmaya başlıyor gökyüzü. Flu olan yolda sizin gibi yürüyen bir sürü insan olduğunu görüyorsunuz. Nasıl fark etmedik birbirimizi diye şaşırıyorsunuz. Nasıl çarpmadık birbirimize diyorsunuz. Yalnız olmadığınızı fark ettiğiniz an zihniniz de sakinleşiyor. Hava iyice aydınlanınca, evin yolunu bulunca , sevdiklerinize kavuşunca yapacaklarınızı düşünüyorsunuz. Siz kimsiniz ? Ne için bu yaşamdasınız ? tüm bunları düşünmek için çok uzun zamanınız oldu. Karanlığa teşekkür etmek , yürüdükçe aydınlanan bu yola çiçekler serpmek geliyor içinizden. Sabrı, umudu ve akışa bırakmayı öğrenmeniz için böyle bir rüyaya ihtiyacınız olduğunu terler içinde uyanıp evinizde olduğunuzu anladığınız an keşfediyorsunuz. Rüyayı düşündüğünüzde en çok kendinizi yalnız zannederken aslında sizinle beraber sayısız insanın da o karanlıkta yürüdüğünü nasıl anlamadığınızı merak ediyorsunuz. İçinizden bir ses diyor ki ; “ Korku, endişe tüm duyularını, hislerini yanılttı, azalttı ve kendinden başka bir şeyi algılayamadın”
İşte bu Yeni Ay’ın hikayesi ; Satürn karanlık bir yol, aydınlanan gök ise Alpheratz yıldızının ışığı olacak. Şu an bunu okuyan kişi ; Sen , ne yaşıyorsan yaşa, unutma ki yalnız değilsin. Aynı şeyi hisseden, senin gibi endişelenen, düşünen bir çok kişi var. Karanlığı karanlık yapan senin zihnin. İç sesini dinle. O daima dogruyu söyler. Yol seni aydınlığa götürecek eğer pes edip durup beklemezsen. Yeni Ay’ın enerjisi seni yıldızına kavuşturacak eğer inanırsan. Çok çok dene ve istemekten, inanmaktan vazgeçme. Başarı uğruna uykusuzluk, sıkıntı ve fazladan emek vermek seni başarıya giden yolda pes ettirmesin. Belki de terfi almana çok az kaldı. Belki de ömür boyu seveceğin o adam bu aralar çıkacak karsına. Sevgiden, başarıdan ve mutluluktan şüphe etme. Sen etik ve ahlaklı şekilde ilerledikçe hepsi önüne serilecektir. Bedeninin, ruhunun kıymetini bil. Seç bakalım Karanlık yolda oturup beklemek ve korkunun seni sindirmesine izin vermek mi ? Yola devam edip hayal ettiğin her şeye kavuşmak mı ? Alpheratz yıldızı sana ne getirsin istersin ? Cesaretiniz ve inancınız daim olsun. Sevgiyle kalın.
Hatırlayalım ;
Yeni Ay Anlamı :
Yeni bir ay, bir döngünün sonunu ve yeni bir 28 günlük döngünün başlangıcını temsil eder. Güneş Ay ile yanyana gelir ; canlandırıcı bir enerji ve inisiyatif patlaması verir. Bu yüzden, yeni bir başlangıç yapmak, yeni bir sayfa açmak veya yeni bir proje başlatmak için mükemmel bir zaman. Ayrıca ilerlemenin yeni ve yaratıcı yollarını ararken eski alışkanlıkları, davranışları ve inançları sorgulayabilirsiniz. Yeni bir başlangıç yapmak ve yeni projelere başlamak için en iyi zaman bu yeni ayın ilk iki haftasıdır.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi