Ahmet Ataç 15 02 2024

Keyif veren bir Derbi

Keyif veren bir Derbi

22 Ekim 2014 08:34
A
a
Sütiş Eskişehir
Hem Demirspor Antrenörü Orhan Türkmengil’e hem de Serdal Eroy’u tebrik ederim. Kendilerine yakışanı yaptılar ve derbide futbolcularıyla birlikte dostluk rüzgârları estirdiler.

Sağlık bu mantaliteyle devam etmeli
Maça gelince; 4’üncü dakikada Demirsporlu Furkan’ın kaçırdığı pozisyon gol olsa maç çok değişik haller alabilirdi. Nitekim bu dakikadan sonra puanla halen tanışamayan temsilcimiz Sağlıkspor, özellikle ilk yarıda mücadele unsurunun kusursuz yanını sergiledi. Doğal olarak kontrataklarla pozisyon bulma stratejisini iyi uyguladılar. Şunu çok açıkça söylemek gerekiyor. Sağlıkspor, bu oyununa ‘Derbi’  anlayaşıyla sahaya çıktıysa, ya da yalın haliyle ‘Derbi’ için böyle oynadıysa bu yanlış. Ancak bize çok net gösterdiler ki genç ve tecrübesiz olsalar dahi, ilk 45 dakikada sergiledikleri performans ilerleyen haftalara ışık tuttu. Bu çok açık, Sağlıkspor her maçta bu mücadelesini sergilerse alt sıralardan sıyrılabilir.

Demir’in tecrübesi
Demirspor ise tamamen tecrübesini konuşturdu. Kalite unsuru ise 53’üncü dakikada ortaya çıktı. İkinci yarıda gol bulma telaşının kıvılcımı hemen sonucu getirdi. 76’da Onur’un klâs golü ise fevkaladeydi. Dışarıdan, 76 dakikadan sonra oynanacak zaman uzun gelebilir. Ancak saha içinde mücadele eden futbolcular için çok kısa. Demirspor’u bu maçta etkili kılan ise faktör buydu…   Deneyimli oyuncuların sakince skora gitme hamleleri ve bireysel atılan goller zor olan bir maçı kolay hale getirdi.

Dikkatinizi umarım çekmiştir
Ey Eskişehirli futbolseverler, Ey Passolig’i protesto eden EsEs sevdalıları son sözlerim de sizlere…  Bölgesel Amatör Lig 10’uncu grupta, 5 hafta sonunda liderlik koltuğunda oturan ve şampiyonlu kovalayan temsilcimiz Demirspor, alt sıralardan kurtulmak isteyen bir diğer genç ekibimiz Sağlıkspor var. Ve önlerinde zorlu maçlar var… Gelin onların verdiği onur mücadelesine hep birlikte destek verelim...
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi