Kazım Kurt: Keşke herkes helal olsun diyebilse!

MHP İl Başkanı İsmail Candemir’in, Başkan Kazım Kurt’a ilişkin çok konuşulan bir açıklaması vardı...

23 Mart 2019 09:40
A
a
Sütiş Eskişehir
MHP İl Başkanı İsmail Candemir’in, Başkan Kazım Kurt’a ilişkin çok konuşulan bir açıklaması vardı. Özetle, Kurt’un en başarılı belediye başkanı olduğuna dair bir açıklamaydı bu. Detayı ise şöyleydi: “Üçünün arasında dersek (Yılmaz Büyükerşen, Kazım Kurt, Ahmet Ataç), en başarılı belediye başkanlığı yapmış isim Kazım Kurt. Ama üçünün arasında... Benim ölçülerime göre çok başarılı değildir. Ama üçü arasında baktığımız zaman, belediyecilik açısından, Kazım Bey’i daha başarılı olarak görüyoruz. Yani, kimsenin de hakkını yemeyelim.”
*
Peki, Cumhur İttifakı partilerinden olan MHP’nin etkili ve yetkili bir isminin, böyle bir açıklama yapmasını Kazım Kurt nasıl değerlendiriyor? Başkan Kurt’un söz konusu hususa ilişkin görüşünü, hiçbir yorum yapmadan paylaşıyorum. Okuyalım…

SADE VATANDAŞ RAHATSIZ OLMAZ
“Tabi bu görüş, İsmail Bey’in görüşüdür. Ben kendimi övmek gibi bir pozisyonda değilim. Bakın biz, 5 yılda, Odunpazarı’ında, sosyal demokrat ilkelere uygun, katılımcı, demokrat, halkçı, hesap verebilen ve şeffaf bir belediyecilik uyguladık. Ben düşündüğüm gibi bir belediyeyi uyguladığım zaman, bundan, AKP’li sade vatandaş hemşerim rahatsız olmaz. MHP’li sade vatandaş hemşerim rahatsız olmaz. İYİ Partili ya da sosyalist, HDP’li hemşerim rahatsız olmaz. Çünkü biz, insanların yaşamını kolaylaştıran bir belediyecilik yapmak istiyoruz.

KEŞKE İDEOLOJİLERE GÖRE OY VERİLMESE
Onların her türlü sıkıntısını çözen, çözmeye çalışan ve bunu yaparken de ‘sen AK Partili misin, gök partili misin’ demeden bu işi yapan bir belediyeyiz. Dolayısıyla da bu gözleniyor demek ki. Ama keşke herkes şunu diyebilse: ‘Evet partisi şöyledir ama bu doğru bir belediyedir, doğru bir başkandır, uygulamaları doğrudur, helal olsun, devam etsin.’ Yani ben, doğru belediyecilik yaptığımı düşünüyorum.”
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
... 23 Mart 2019 17:17

hakaret küfür vs içermeyen yorumları neden yayınlamıyorsunuz sayın yetkililer!!!!

3 10 Cevap Yaz
Ayhan 23 Mart 2019 11:54

AKP li belediy de yaşamak isteyenler Alpu'ya taşınabilir. Çamur, çöp içinde yaşaya meraklısınız. Rafet Demirtaş size hoş geldin hediyesi birer çizme hediye eder.

8 32 Cevap Yaz
Rıfkı 23 Mart 2019 11:25

Leylek ler cikti ortaya lak lak lak

15 2 Cevap Yaz
Esnaf 23 Mart 2019 10:11

Rakipleri bile Kazım Kurt u ,yaptıklarıyla eleştiremiyor.Çünkü onlarda biliyorlarki son 5yılda çok işler yapıldı.Ne diyor sarı çizmeli arkadaş?Kazım Kurt yaptı ama,biz daha iyisini yapacağız. Bizde diyoruzki;Gölge etme ,yeter!

8 35 Cevap Yaz
İsmail

Ne yaptı anlatsana koca bir hiç kocaman hemde

21 4
ismayile cevap

halk market, aşevi, ücretsiz pazar servisleri, cumhuriyet parkı, olcay çokar parkı, hamamyolu, arıköy projesi, belediyenin yapıp diğer belediyelere de sattığı woody sokak süpürgesi, çağdaş sanatlar galerisi, yeraltı çöp konteynerleri, cam sanatları merkezi, amigo orhan halk merkezi, koca çınar yaşam merkezi, engelsiz kültür sanat merkezi, festivaller, odunpazarını insani gelişmişlik düzeyi en yüksek 5 ilçeden biri yapmak, kızılyer'in imar sorununu çözmek... daha yazayım mı ismayil ister misin? ha, bu saydıklarıma alıştığımız belediye hizmetleri dahil değil, bunlar "ekstrası". öperim gözlerinden.

5 53
İsmail 23 Mart 2019 10:05

Adam üçüde başarısız diyor başarılı demiş gibi yazıyor konusyorsunuz

29 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi