Kazanmak

Kazanmak

15 Aralık 2014 13:10
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Futbol, sonuç odaklı bir oyundur. Spor branşları içinde ise, seyir zevki veren en önemli dalıdır. Neticesinde favorisi olsa da, sonucu önceden bilinmeyen oyundur.

Geçen haftanın iki kaybedeninin karşılaşacağı bu önemli mücadeleden” Teoride kazanmak zihinde başlar, pratikte kazanmak ise mücadeleyle olur”. Bu düşüncesini ön plana çıkaran takım kazanan Kasımpaşa oldu.

Eskişehirspor’lu, birçok sporseverin kolay geçeceğini düşündüğü, en azından kaybetmemesi gerektiğini dile getirdiği bu önemli karşılaşmada, sonucu tayin edecek, teknik heyet ve futbolculardı.

Takım hazırlayıcıların taktiksel analizleri ve oyun kurguları, Futbolcuların ise saha içindeki performansları, maçın kaderini belirleyecek en mühim etken olacaktı. AMA OLMADI.

Bu böyle gitmemeli, sorun ne? Var ise mutlaka tespit edilmeli. Bir takım bu kadar üst üste değişkenlik göstermez. Evet, kabul ediyorum takımın kalitesi değişkenlik göstermeye müsait. Ancak üç hafta iyi, üç hafta kötü olmamalı. Eskişehirspor gibi genç ve dinamik takımlar, şartlar ne olursa olsun mutlaka olumlu yönde tepki vermeliler.

Ligin boyu gittikçe kısalıyor ve buna paralel olarak ta makas açılıyor. Eskişehirspor’lu futbolcuları bekleyen en büyük tehlike kaybetmenin getireceği özgüven sorunu olacak.

Onun için diyorum ki, Önce yönetim sonrada Teknik Heyet ve futbolcular şapkalarını önlerine koyup biz nerede hata yapıyoruz diye mutlaka düşünmeleri lazım diye düşünüyorum.

Bir hafta önce 5 gol yiyen ve başta Adem Büyük olmak üzere, önemli birkaç futbolcusunun olmadığı bir takıma karşı koca 90 dakika bir iki pozisyon girebiliyorsanız biraz düşünmeniz gerekir.

Önümüzde Karabük karşılaşması var. Ligde bende varım denilebilecek kadar değerli bir maç olacak.

Dersini çok iyi çalışacak bir Eskişehirspor’un bu müsabakadan 3 puanla ayrılarak, bir çıkış yakalayacağını ümit ediyorum. Her hangi değişik bir olasılık düşünmüyorum, düşünmekte istemiyorum.

Kazanmak, içinde çok büyük anlamları ve manaları barındıran ve insanları mutlu eden önemli bir cümledir.Artık sizde kazanın be kardeşim,sizi seven insanları mutlu edin artık.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi