Katiller, Göktuğ'a yeni yılı göstermedi

31 Aralık akşamı bütün Eskişehir yeni yılı neşeli bir şekilde karşılamaya çalışırken, Sümer Mahallesi'nde akıllara durgunluk veren bir trajedi yaşandı

4 Ocak 2022 08:35
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

31 Aralık akşamı bütün Eskişehir yeni yılı neşeli bir şekilde karşılamaya çalışırken, Sümer Mahallesi'nde akıllara durgunluk veren bir trajedi yaşandı.

Yeni yıla ikiz kardeşi Aytuğ ve arkadaşlarıyla neşe içinde girmeye çalışan Göktuğ Tamer Kutlusak, kimliği belirsiz kişi yada kişilerce acımasızca ve defalarca bıçaklanarak hayatını kaybetti. Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'nden başarılı bir şekilde jeoloji mühendisi olarak mezun olan Göktuğ Tamer Kutlusak henüz 33 yaşındayken kuytu bir park köşesinde son nefesini verdi.

Görgü tanıklarının anlatımına göre olay basit bir yeni yıl eğlencesi olarak başlamıştı. Göktuğ Tamer ve ikiz kardeşi Aytuğ Taner, saat 21 civarında, Sümer Mahallesi'nde oturdukları ailelerinden müsade isteyerek dışarı çıkar. Bazı arkadaşlarını da arayan delikanlıların amacı, Sümer Mahallesi'nde bulunan Porsuk Meslek Yüksek Okulu ve Enveriye Tren İstasyonu'nun arasında kalan yeşil bir alanda vakit geçirmektir.

Başlangıçta herşey gençlerin düşündüğü gibi gelişir. Kafadar arkadaşlar başlarına az sonra gelecek felaketten habersiz bir şekilde şarkılar türküler söyler. Etraftan topladıkları odun parçalarını bir varil içinde yakarak ısınır ve 2022'ye ilişkin umutlarını birliriyle paylaşırlar.

Tam da yeni yıla yaklaşık 20 dakika kala, merhum Göktuğ Tamer Kutlusak, çalı – çırpı ve kozalak toplamak için arkadaşlarının yanından biraz ayrılır. İşte bu ayrılış, Göktuğ'un yeni yılı görmemesine neden olacaktır.

Görgü tanıklarının söylediğine göre bölgede bulunan ve derme çatma kaçak bir yapının içinde, Suriyeli veya Afgan olduğundan şüphelenilen kişiler yaşamaktadır. İşte zavallı Göktuğ bu kulübenin yakınlarına gider ve orada bıçaklanarak öldürülür. Daha sonradan bölgeye intikal eden polislerin yaptığı araştırmada, söz konusu derme – çatma yapı içerisinde bıçaklar ve satırlar, kama ve topuz gibi ateşsiz silahlar tespit edilir. İddialara göre burası, bilumum pisliğin bulunduğu bir suç yuvasıdır. Ancak katiller karanlıktan da faydalanarak kaçtıkları için yakalanamazlar.

Şu anda Eskişehir Polisi'nin konuyla ilgili olarak bütün imkanlarını seferber ederek çalıştıklarını biliyoruz. Ancak faili mechul kalan bu elim olay hakkında da kafalarda çok soru işaretleri var. Katiller gerçekten mülteciler mi? Neden masum bir Türk gencini öldürdüler? Nasıl kaçtılar ve şu anda nerede saklanıyorlar?

Bütün bu soruların yanıtlarını Cinayet Bürosu ekiplerinin en kısa sürede yanıtlayarak, kamuoyuyla paylaşacaklarından ve suçluların Türk adaleti önünde hesap vereceklerinden kuşkumuz yok. Elbette hiçbir kuvvet gencecik bir jeoloji mühendisi olan Göktuğ'u geri getiremeyecek. Ancak suçluların adalet önünde hesap verecek olması, belki biraz da olsa, kederli ailesinin yüreğine su serpecektir...

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Gokhan 4 Ocak 2022 16:20

Mülteci severler bi yerlerine kına yaksın. Bir genç insanı daha bu mülteci teröründen kaybettik. Lanet olsun !

0 0 Cevap Yaz
Vatandaş 4 Ocak 2022 08:59

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

0 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi