Kafalarını mızrağa dikin!..

AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nu ziyaret etti ve bazı temaslarda bulundu

16 Ekim 2020 08:46
A
a
Sütiş Eskişehir

AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nu ziyaret etti ve bazı temaslarda bulundu. Sayın Çalışkan'ın Seyitgazi yolu üzerinde bulunan Yenikent'teki bitmeyen kapalı havuzla ilgili bir takım temaslarda bulunduğunu öğrendik. Bu havuzun yakınında çok sık geçiyorum. Binanın çoğu bitmiş durumda ancak bir türlü tamamlanamıyor. Eskişehir'de iyi kötü yüzme sporları yapılıyordu. Ancak bu olimpik havuzumuz bitirilemediği için, eskisi de Millet Bahçesi yapımından dolayı yıkıldığı için sıkıntı yaşıyoruz.

Ayrıca Zihni Çalışkan'ın Sarıcakaya, Mihalgazi ve Beylikova'daki bitmeyen bazı spor tesislerinin de durumunu anlattığını öğreniyoruz. Sayın Kasapoğlu'nun, Zihni Çalışkan'a ne cevap verdiğini bilmiyoruz. İnşallah olumlu cevap vermiştir ve söz konusu tesislere bir an önce kavuşuruz.

AK Parti'yi sıklıkla eleştirdiğim bilinen bir şey. Öte yandan aynı AK Parti'nin kentimize ciddi yatırımlarda bulunduğu da yadsınamaz bir gerçek. Ancak son zamanlarda AK Parti yaptıklarıyla değil, bir türlü yapamadıklarıyla anılıyor. Bunlardan biri hepi topu 20 kilometrelik bir Alpu Yolu. Anlaşılan hükûmette istimlak yapacak para bile kalmamış. Seyitgazi yolu hâkezâ. Kuzey – Güney Çevre Yolu'ndan ise bahsetmek bile istemiyorum. Artık ne diyeceğimizi şaşırdık. Rahmetli Kemal Sunal'ın "İnek Şaban" tiplemesi bile bizim yetkililerimizden daha ciddiye alınıyordu...

Tabii aynı AK Parti'nin yaptığı çok güzel işler de var. Mesela Çifteler'den kentimize su getirilmesini öve öve bitiremedik. Ancak aynı AK Parti'nin içinden çıkan birileri Sayın Çalışkan'ı, "Sen niye CHP'li belediyeye su getiriyorsun?" diye eleştiriyor. Demek bu kafada olanlar, "Eskişehir halkına su bile vermeyin; kırılsınlar susuzluktan" diye düşünüyor.

Eğer ki AK Parti Eskişehir'de seçim kazanmak istiyorsa bu tip yatırımlarını artırmalı. Çifteler'den su getirmek AK Parti'nin oyunu artırır. "Bu Eskişehirlilere bir bardak su bile vermeyin. Damacanaları bahane edin, Kalabak suyu dağıtımını yasaklayın, susuz bırakın bunları. Bize yalvarsınlar. Sürüm sürüm sürünsünler!.." diyen zihniyet ise oy kaybettirir.

Şimdiye kadar hep kaybettirdi, bundan sonra da kaybettirecektir.

Düşman kalesini mi kuşatıyorsunuz? Sırada ne var? Eskişehirli seçmenlerin kafasını kesip, mızraklara mı dikeceksiniz?..

Yani AK Parti'nin İl Başkanı kim olursa olsun bir yandan muhalefetle güreş tutmak zorunda. Ancak bir yandan da arkadan çekiştiren ve kendi içlerinden çıkan ayrık otlarıyla mücadele etmeli. Ki bence en beteri de bu...

Bitti mi zannettiniz? Bir yandan da Ankara ile cebelleşmeli. Üstelik hangi Ankara? "Ankara" denildiği zaman AK Partili dostlarımızın da kafası karışıyor. Onlar için 3 ayrı Ankara var.

1)      AK Parti Genel Merkezi

2)      Saray-ı Hümayun... Ayrıca Saray da kendi içinde ikiye ayrılıyor.

2 a) Damat-ı Şâhane kanadı

2 b) Vaktiyle AK Parti'ye transfer edilen Devşirme Süleyman Paşa kanadı...

Tabii bir de bunların alt kümeleri bulunuyor? Yok İsmailağacılar, yok Pelikancılar, yok Karadağ'da oturancılar, yok Cübbeliciler, yok Yeni Asyacılar... Say say bitiremezsiniz yani.

Ve bu üç Ankara'nın üçü de ayrı telden konuşuyor. Görüyor musunuz AK Partilerin neler çektiğini? Vallahi Muhteşem Yüzyıl'da Meryem Uzerli'nin bile bu kadar entrikayla mücadele ettiğini zannetmiyorum.

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
akman 16 Ekim 2020 09:54

bu nasıl bir kafa yapısıdır. dün eskişehir spor un 3 puanı silindi. neden klüp olma lisansını alamadı. bu lisans almak için hangi kriterleri yeine getiremediler onu araştırın. bu nedemek artık kulüp olma özelliğini kaybetmişiz. sen hala orada kelle mızrak falan diyorsun. yahu memlekete ekmek bile Kütahya dan geliyor oldu. Damacana işini planlayamayan zihniyet yüzüden 4 aydır sokaklarda saka avındayız. Sokaklar lağım kokuyor. sen hala Eskişehirli seçmenlerin kafasını kesip, mızraklara mı dikeceksiniz?..diye soru soruyorsun. Eskişehirli seçmenin kellesi zaten mızrağın ucunda bu sene koktu.

1 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi