İşler kötü gidiyor

Maçın sonlarında 4 – 1 geriye düşen Eskişehirspor’a uzatmalarda attığı 2 gol yetmedi.

26 Eylül 2022 09:29
A
a
Sütiş Eskişehir
Maçın sonlarında 4 – 1 geriye düşen Eskişehirspor’a uzatmalarda attığı 2 gol yetmedi. Sahadan 4 – 3 mağlup ayrılan Eskişehirspor’da işler kötü gidiyor. Rakibimiz Yeni Altındağ Belediye ligin vasat takımlarından. Biz ise bu rakip karşısında varlık gösteremedik. Pozisyon bile üretemedik. İşin ilginci rakibimiz de varlık gösteremedi. Ancak kalemize her geldiklerinde gol atmayı başardılar. 
Oturduğu koltuktan teknik direktörlük taslayanları sevmem. Ancak futbol takımlarının pozisyon üretmesini sağlamanın teknik direktörlerin vazifesi olduğunu bilirim. Demek ki bu vazife yerine getirilememiş.
 

Güle güle Kaan Müdürüm

Anadolu Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Kaan Özcan, bugünden itibaren vazifesine veda etti. Bizim meslekte başka medya kuruluşlarına geçmek doğaldır. Ancak Kaan Özcan gazeteciliğe kısa bir ara vermeyi tercih etti. Genç meslektaşımız önümüzdeki süreçte yarım bıraktığı üniversite eğitimini tamamlamak üzere Kıbrıs’a gitti. Gazeteciliğin akademiz boyutunu da öğrenecek olan Kaan Özcan’ın kısa bir süre içinde yeniden Anadolu Gazetesi’ndeki görevine döneceğimden eminim. Köşe yazılarıyla bizi yalnız bırakmayacak genç müdürümüze kolaylıklar dilerim.
 

Huzur’da mazgallar kirlenmiş

Huzur Mahallesi’nde su tahliye mazgallarının içinde kirlilik biriktiğine ve hatta yabani otların boy verdiğine ilişkin fotoğraflar sosyal medyada yer aldı.
Bu tip mazgallarda zaman içerisinde kirlilik ve çöp birikmesi doğal. Ayrıca yabani otlar da yeşerebilir. Ancak yabani otlar zaman içinde boy atarsa, mazgalların kapanmasına yol açabilir ve mazgalların tıkanmasına yol açabilir. Tıkanan mazgallar da – Allah saklasın – sel baskınlarına bile neden olabilir. Yani bence ortada küçümsenmemesi gereken bir mesele var.
Sorun önemli olabilir ancak çözümü basit. Su ve Kanalizasyon işleri personelinin, bu tip mazgalları – hiç değilse – 3 – 4 haftada bir kontrol etmesi yeterli olacaktır. Demek bu kontroller periyodik olarak yapılmamış. Huzur Mahallelilerin haklı talebini köşemizde dile getiriyoruz.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Çiftelerli 26 Eylül 2022 10:00

Esesim bu şehir sana sahip çıkamadı demekki futbol şehri değiliz sana elini uzatmayan şehrin ileri gelenlerine anladınız onu

4 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi