Ahmet Ataç 15 02 2024

İŞKENCEYLE GELEN GALİBİYET

Bazı maçlar vardır, ilk dakikasından son dakikasına kadar izlerken işkence çekersin, bittikten sonra her şeyi unutursun yüzünde bir tebessümle çok şük

11 Aralık 2013 19:27
A
a
Sütiş Eskişehir
Bazı maçlar vardır, ilk dakikasından son dakikasına kadar izlerken işkence çekersin, bittikten sonra her şeyi unutursun yüzünde bir tebessümle çok şükür kazandık dersin işte o maç bu maçtı. Burada önemli olan o sihirli kelimeyi tuttuğun takım adına kullanmaktı.”Kazandık.” Bu kelime birçok olumsuzluğu kapatabilir, ama kapatmamalı. Kazanırken eksikleri görüp önlem almak temel prensip olmalıdır.
Erciyes maçında bir kez daha gördük ki Eskişehirspor kapalı defansları açmakta ve sonuç almakta zorlanan bir takım. Takımda o kadar gününde olmayan oyuncu vardı ki saymakla bitmez. Veysel, Erman, Erkan, Kamara, Bienvenu, N’Diaye ve Hürriyet oyuna katkı açısından vasatın altında kaldılar. Bu kadar oyuncunun gününde olmaması nedeniyle, değil kapalı defansı açmak üç pas bile yapamadık. Rakibin on kişi kalması bile üstünlük kurmamıza yetmedi. Net pozisyonlar yakalayan Erciyesspordu, tecrübesi ve kalitesiyle sonuç alan Eskişehirspor’du.
Yine bazı maçlarda sonradan oyuna giren oyuncular takımlarını ateşler, canlandırır ve katkı sağlarlar. Aytaç ve Necati’nin oyuna girmesiyle hareketlenen Eskişehirspor, kapalı defansı açma anahtarlarından biri olan uzaktan şutlar, Diego’nun ayağından çıkan füzeyle kapalı olan defansı ardına kadar açtı. Oyuna canlılık katan Özgür Çek’le ikinci golü bulduğumuzda maçın son dakikalarıydı. İşkence çekilerek seyredilen bir maçtan üç puan almak önemliydi. Ancak önümüzdeki maçlar için umut vermedi.
Gerçek şu ki Eskişehirspor çok iyi oynadığı bir haftadan sonra çok kütü oynayabiliyor. Çok kötü oynadığı bir maçtan sonra da çok iyi oynayabiliyor. Maalesef standardı bir türlü yakalayamadı. Tek işimiz papatya falına kaldı.
 
SAĞLIKSPOR
 
Bu sezon en ciddi galibiyetini aldı. Hoca değişikliğinden sonra alınan bu ilk galibiyet, Sağlıkspor camiasının rahat nefes almasını sağladı. Önce yönetim, sonra teknik heyet ve daha sonra futbolcuları rahatlattı. Futbolcular bu galibiyetten ders çıkartarak mücadele ettiklerinde neleri başaracaklarını bilmeliler. Bu galibiyet sadece üç puan değil aynı zamanda özgüven demek, kazanmayı hatırlamak demektir. Darısı diğer maçlara…
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi