iPhone'a Eskişehir güncellemesi geldi!

Eskişehir'de yaşayan oyuncu Feyat Duman, iPhone akıllı telefonunda açık buldu ve durumu Apple’a bildirdi

5 Ocak 2020 10:35
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de yaşayan oyuncu Feyat Duman, iPhone akıllı telefonunda açık buldu ve durumu Apple’a bildirdi. Apple, Duman'a teşekkür maili atarak söz konusu açığı düzeltti. Duman, fotoğraf çekerken yanlışlıkla ekranı kilitledi. Telefonu yeniden açtığında ise ekran kilitliyken telefonun çok sayıda fotoğraf çektiğini tespit etti. Durumu Apple'a bildiren Duman'a, Apple tarafından hatanın güncelleme ile düzeltildiğini belirten bir teşekkür e-maili geldi.
 
AÜ'DEN INTERNET VE SOSYAL MEDYA RAPORU
 
Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (SODİGEM) internet ve sosyal medya istatistikleri raporu yayınladı. Rektör Şafak Ertan Çomaklı tarafından kurulan merkezin hazırladığı rapora göre Türkiye'de 52 milyon aktif sosyal medya, 59 milyon 300 bin de internet kullanıcısı bulunuyor. Rapora göre günde ortalama 2 saat 46 dakikayı sosyal medyada, 3 saat 9 dakikayı televizyon karşısında, 1 saat 15 dakikayı ise müzik dinleyerek geçiriyoruz.
 
GOOGLE TÜRKİYE'YE GETİRECEK
 
Google, sunucularını 2020'de Türkiye’ye getirmek için Türk Telekom ile anlaşma imzaladı. Buna göre 2020’de Türkiye’deki Google internet trafiğinin yüzde 50’si Türkiye’deki sunuculardan yönetilecek. Daha önce Facebook ile anlaşarak sunucuları Türkiye’ye taşıyan Türk Telekom Google ile de anlaştı. İlk etapta sekiz ayrı merkezde Google sunucuları kurulacak.
 
E-DEVLET’İ ÇOK SEVDİK
 
Dijital Türkiye Portalı'nın (e-devlet) kullanıcı sayısı 45 milyona ulaşırken, portal 1 milyarın üzerinde ziyaret edildi. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi'nden yapılan açıklamaya göre, 2019'da vatandaşlara devlet tarafından verilen hizmetlerin elektronik ortamda sunulduğu portala giriş sayılarında büyük artış yaşandı. Portalda verilen hizmet sayısı her yıl artarken, kullanıcıların ilgisini de kazandı. İlk yılında sadece 22 hizmetin yer aldığı portalda, bugün itibarıyla 5 bin 170 hizmet verilmekte.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
DKC 5 Ocak 2020 11:58

Apple i phone, ülkemizde en pahalı satılan telefonun kendisidir. Millet bu her zaman açığı bulunan, özellikle sürekli güvenlik açığı tespit edilen bir markanın nedense müptelaası olmuş. Şahsen ben, hergün bir başka açığı bulunan telefona o kadar para vermem. Başka ülkede olsa, marka değeri azalır. Havasından mı, suyundan mı? Bu ülkede bu telefonun ne olursa olsun değeri artıyor

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi