iMessage özelliği geliyor

Android cihazlarda bulunan Google Mesajlar yeni özellikle birlikte daha da kullanışlı hale gelecek

8 Mart 2020 09:50
A
a
Sütiş Eskişehir
Android cihazlarda bulunan Google Mesajlar yeni özellikle birlikte daha da kullanışlı hale gelecek. Google Mesaj iPhone telefonlarda kullanılan iMessage özellikleri geliyor. Uygulama yakın zamanda iMessage gibi Android cihazlar arasında internet ile iletişim sağlamayı amaçlıyor. Ayrıca görsel olarak da benzerlik taşıyan özelliklere kavuşacak.  Önceleri Google tarafından Google Allo ve Google Duo uygulamaları denenmişti.
 

Oppo Watch çok iddialı

 
Teknoloji devi Oppo, amiral gemi modeli Find X2 ile beraber yeni akıllı saati Oppo Watch’u da tanıttı. Oppo Watch duyurduğu özellikleri ile Apple Watch’a rakip olabilir.Dikkat çeken Oppo’nun yeni akıllı saati, 326 ppi değerinde olan AMOLED bir panele sahip. Bu ekran 1.6 inç ve 1.9 inçlik seçenekler ile geliyor. 1.6 inçlik modelin fiyatını 215 dolar, 1.9 inçlik modelin fiyatını ise 325 dolar olarak açıklayan Oppo, yeni akıllı saatini ilerleyen günlerde Avrupa piyasasına çıkaracak.
 

İşe gelmeyin, evden çalışın!

 
3 binin üzerinde ölüme sebep olan çağın vebası koronavirüs dünya devi Google'ı da vurdu. Google, bir personelinin koronavirüse yakalandığı şüphesiyle 8 bin çalışanını bir günlüğüne evden çalıştırma kararı aldı. Koronavirüs sebebiyle dünya üzerinde toplamda 3 bin 117 kişi hayatını kaybederken ölümcül virüsün hızla yayılması da ülkelerin önlemleri had safhaya çıkarmasına sebep oldu. Gelen bilgilere göre, Google'ın Dublin ofisinde bulunan 8 bin çalışan 1 gün evden çalışılacak.
 

Japonlar bunu da yaptı

 
Japonya’da bir firma oyuncuların yattıkları yerden oyun oynayabilmelerini sağlayan bir ürün geliştirdi. İngiliz Independent gazetesinin haberine göre, yatak 8 ana parçadan oluşuyor. Bu parçalar arasında yatak masası, kaldırılabilir yatak başlığı, battaniye, sandalye, kulaklık askısı, içecek ve yiyeceklerin konduğu sehpa, ince şişe rafı ve uzun bir masa. Yatak Japonya'da 113 bin 250 yen (yaklaşık 6 bin 500 TL) fiyat etiketi ile satışa sunuldu.
 

TSK’nın gökyüzü ordusu?

 
Birçok teknik özelliği sayesinde hem radarlardan kaçabilen hem de nokta atışı ile gerektiğinde sürü halinde operasyonlara katılabilen SİHA’lar TSK’nın gökyüzündeki eli ve ayağı oldu. Uzaktan kumanda edilerek uçanlar ve kendiliğinden otomatik bir uçuş planı ile hareket edebilen SİHA’ların en dikkat çeken özellikleri ise, 24,000 Feet Uçuş İrtifası, 24 Saat Havada Kalış Süresi, 150 Km Haberleşme Menzili, Tam Otomatik Uçuş Kontrol ve 3 Yedekli Otopilot Sistemi (Triple Redundant), Yer Sistemlerine Bağımlı Olmaksızın Tam Otomatik İniş ve Kalkış Özelliği, GPS Bağımlılığı Olmaksızın Dahili Sensör Füzyonu İle Seyrüsefer Özelliği…
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi