İlahi adalet süreci Jüpiter Akrep’te

AstroMah yazdı

10 Ekim 2017 09:25
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Güneş Sisteminin en büyük ve iyicil gezegeni Jüpiter 10 Ekim 2017, saat 16.22 itibari ile Akrep burcuna geçip, Kasım 2018’e kadar orada kalacak. Etkisi geçtiği alanda 1 yıl kadar daha sürecek ve o alanda dönüşüm yaparak tamamlayacaktır.
İlahi adaletin vuku bulacağı zaman geldi. Hak edenlere çok büyük şans getirecek bir dönem, bunu nasıl anlatırım diye düşündüm de; bir cinayet filminin sonunda katil yakalanır, iyi polis yetim kalan çocuğu himayesine alır, adalet yerini bulur. Herkesin içi rahatlar ya, işte öyle bir enerji yaşayacağız.
Nelerde adalet gelecek? Şimdi düşünün, 2012 yılı Sonbaharından 2015 yılı Sonbaharı arasında yaşadığınız günlerinizi, hangi konularda canınız yandı, hangi konuda çıkmaza girdiniz, iflas mı ettiniz, ayrıldınız mı; hatırlayın bakalım, işte onların telafisi yaşanacak. Satürn Akrep’ten geçerken nelerle sınav yaptı ve siz ne tepki verdiniz? Kimlere neler yaşattıysanız, katlanarak geleceğini bilin. Jüpiter Akrep geçişinden sonra hiçbir şey eskisi gibi kalmaz, dönüştürerek geçer ve gider.
Akrep burçları; 12 yılda bir gelen şans kapınızda, 1 yıl boyunca yılın en şanslı burcu sizlersiniz. Aman kilolara dikkat = )) Jüpiter büyüterek geçer. Boğa, Yengeç, Oğlak ve Balık burçlarını da nasiplenecek geçişten.
Herkes 12 yıl öncesine bir baksın, 2005-2006 yıllarında hayatınızda nerelerde şanslı olaylar yaşadınız, nerelerde dönüşüm oldu? Yine o konuya yakın olaylar yaşayacaksınız. Mesela ben anne olmuştum, o dönemden beri Ben öldü, dönüşerek Biz olarak yaşamaya devam ediyorum.
1946-1947, 1958-1959, 1969-1971, 1981–1982, 1993-1994, 2005–2006 tarihleri arasında doğanların  Jüpiter’i Akrep’te, sizler için haritanız da yerleştiği yere göre müthiş büyüme getirecektir.
Akrep’te olan Jüpiter derinlik verir, sezgileri keskinleştirir, gizli kalmış her şeyi büyüterek açığa çıkarır, sırları ortaya döker, gizemli konularda artış ve kabulleniş yaşatır, spiritüel konuları ve şifa çalışmalarını arttırır, cinsel olaylarda artış yaşatır, tarikat tarzı inanç odaklı gizli oluşumları büyütür, haksızlığa neden olan yasalarda düzeltilme yapılarak mağduriyetleri giderebilir.
Akrep Jüpiter’i eşleri dedektif haline getirebilir. Özellikle gizli saklı işler çeviren eşler, bu dönem yakalanabilirsiniz.
Sigortacılar ve bankacılar içinde hareket getirecek bir transit bu. Yeni düzenlemeler yapmak zorunda kalacakları dolandırıcılık tarzı olaylarla karşılaşabilirler.
Jüpiter Akrep’te polisiye olaylar demektir. Ülkemiz haritasına da bakınca kriminal olaylarda , şiddete yönelmede, mafya vari tiplerde artış olabileceği sinyalini veriyor.
Akrep Burcu yeraltı zenginliklerini de temsil eder, yani bu süreçte madenler, petrol, yeraltı kaynaklarında artış olup yasalarında düzenlemeler yapılabilir. Yine bu süreç, yer altında nükleer denemeleri de işaret eder.
Akrep burcu ölümle de ilgilidir, illaki fiziki ölmek gerekmiyor, nefsani ölümle ölümsüzlüğü de tattırabilir. Ama, Jüpiter'in Akrep’te olması toplu ölümler yaşanabileceğini simgeler. Tabi Uranüs’ün Boğa geçişinde deprem riski çok yükseleceğini de hatırlatmakta  fayda vardır.
Belki içinizi karartan bir yazı olduğunu düşünüyorsunuz, ama hayat gerçekleri Jüpiter Akrep transitiyle bir kez daha canımızı yakabilir. Gerçek ise hepimiz öleceğiz ve dönüşeceğiz. Önemli olan Necip Fazıl’ın dizelerindeki bilinçle kabullenebilmekte…
Kapı kapı, yolun son kapısı ölümse;
Her kapıda ağlayıp o kapıda gülümse!
O demdeki, perdeler kalkar, perdeler iner,
Azraile hoşgeldin, diyebilmekte hüner...
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
2626eses 10 Ekim 2017 14:52

Kaleminize emeğinize sağlık cok güzel bir yazı olmuş yine. başarıalrınızı devamını dilerim aydınlatmanız için teşekkürler ..

0 2 Cevap Yaz
snrozkn 10 Ekim 2017 09:47

yazınızı pür dıkkat okudum akreplerin bu sene şanslı olma ihtimali yüksek dediginiz gibi.sene basından beri iş yogunlugum arttı fazlaca sorumluluklar yuklendı ustume (vekaleten sorumluluklar ) ben bunu şans olarak görüyorum olgunlaşmak tecrübe vede daha ilerisi için bı fırsat belkide.teşekkurler yazılarınız için iyi çalışmalar.

0 7 Cevap Yaz
snrozkn 10 Ekim 2017 09:34

selamlar

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi