İçini umut dolacak: Can Dostum

Fransız sinemasının en başarılı yapıtlarından biri olan film sınıf farklılığını bambaşka bir bakış açısıyla ortaya koyuyor. Filmi izlediğinizde içinize umut doluyor, mutlu oluyorsunuz.

28 Nisan 2019 10:07
A
a
Sütiş Eskişehir
Bu hafta sizlere bahsedeceğim filmin adı The Intouchables yani Can Dostum. IMDb’de 8,5 puana sahip olan film 2011 yılında vizyona girdi. Fransız yapımı filmin yönetmen koltuğunda Olivier Nakache ve Eric Toledano oturuyor. Oyuncu kadrosu ise François Cluzet, Omar Sy, Anne Le Ny’den oluşuyor. Film oldukça etkileyici, haydi detaylara göz atalım.

GERÇEK HİKAYE

Can Dostum, felçli bir adam ve ona bakıcılık yapan gencin hayatını beyazperdeye aktarıyor. Gerçek bir hikayeye dayanan filmde komedi ve dram bir arada sunuluyor. Philippe, zengin bir iş adamıdır. Geçirdiği bir kaza sonucu felç kalan Philippe’in yolu işsiz Driss ile kesişir. Driss , Philippe’in evinde yatılı bakıcı olur. Hayatları değişen ikilinin dostluğu, farklı fikirlerine rağmen muhteşem bir hal alır.

AKILLARA KAZINAN BİR PERFORMANS

Film vizyona girdiği andan itibaren büyük ses getirdi. Fransız sinemasının en başarılı yapıtlarından biri olan film sınıf farklılığını bambaşka bir bakış açısıyla ortaya koyuyor. Filmi izlediğinizde içinize umut doluyor, mutlu oluyorsunuz. Filmde şüphesiz göz ardı edilmemesi gereken muhteşem bir performans var! Felçli Philippe tüm film boyunca hareketsiz kalarak akıllara kazınan bir oyunculuk sergiliyor. Almış olduğu ödüllerle de bu başarı tescillenmiş zaten. Dünyada en güzel şeyin sevgi olduğunu, hiç bir farkın dostluğa engel olmadığını gösteren bu gerçek hikayeyi eğer hala izlemediyseniz, en kısa zamanda kendinizi ödüllendirin!
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi