Her zaman bir kaç adım öndeyiz!

Cuma günü hem siyasetçilerimiz hem de medya mensupları için oldukça hareketli bir gündü. Siyasi partilerin seçim ofisi açılışları, proje tanıtımları, katıldıkları programlar, açıklamalar vardı!

3 Mart 2019 10:51
A
a
Sütiş Eskişehir
Cuma günü hem siyasetçilerimiz hem de medya mensupları için oldukça hareketli bir gündü. Siyasi partilerin seçim ofisi açılışları, proje tanıtımları, katıldıkları programlar, açıklamalar vardı!
ES TV olarak gün boyu canlı yayındaydık…
İlk olarak Dış işleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun sivil toplum örgütleri ile birlikte yaptığı toplantıyı canlı yayınladık, yaklaşık bir saat sürdü!
Daha sonra yaklaşık 1,5  saat süren CHP’nin Yıldıztepe’deki seçim iletişim ofisinin açılışını yayınladık…
Hemen ardından ise Ak Parti’nin odunpazarı Belediye Başkan adayı  Volkan Doğan’ın Yenikent’de bulunan Anıl Gül Spor Salonu’nda düzenlediği proje tanıtım ve tanışma toplantısında bir saat süreyle canlı yayınladık…
Ve stüdyoda…
Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, canlı olarak yayınlanan Ekstra Gündem programda Hüseyin Güven’in sorularını yanıtladı.
Farklı mekanlardan eş zamanlı birbiri ardına yapılan canlı yayınları pek az şehir televizyonu gerçekleştirebiliyor. Kameralarda, rejide, kurguda, haber merkezinde görev yapan mesai arkadaşlarımızın da bu başarıda payı büyük!
Kendisini sürekli geliştiren, ES TV her zaman birkaç adım önde gidiyor. Eskişehir’in en önemli medya markalarından biri olan ES TV yeniliklere devam edecek!
 
OBJEKTİF VE TARAFSIZ!
Üç canlı yayın…
İlke CHP’nin seçim açılışı…
İkincisi AK Parti’nin proje tanıtımı…
Üçüncüsü MHP adayının soruları yanıtlaması!
Ardı ardına 3 siyasi partinin açılışları, faaliyetleri ve programını yayınladık. Sanırım Cuma günü gerçekleştirilen bu canlı yayınlar ES TV’nin objektif ve tarafsız olduğunu göstermesi için önemli bir örnek!
 
KAZIM KURT BABAMIZ!

Çukur, popüler dizilerimizden biri…
Çukur bir mahalle! Dış Güçler, bu mahalleyi ele geçirmek istiyor. Mahalle halkı “İdris baba” önderliğinde direniyor. Dizi filmde bir de slogan var, “Çukur evimiz İdris babamız”
İşte bu slogan Cuma günü Yıldıztepe’de karşımıza çıktı. Biraz farkla elbette!
“Odunpazarı evimiz Kazım Kurt, babamız!”
Odunpazarlılar, Kurt’a bir de ilçelerini koruma görevi vermiş oldular!
 
HALKÇI BAŞKAN!
Yıldıztepe’deki seçim ofisi açılışına Büyükdere, Gültepe, Göztepe mahallelerindeki vatandaşlar geldi…
Bindirilmiş kıtalar yoktu!
Herkes samimi ve içtendi…
Miting gibi yapılan açılışa katılanlar Kazım Kurt, için boş bol “Halkçı başkan” tezahüratı yaptı…
Halk, halkçı başkanı bağrına bastı!
 
ÇİFTETELLİ ZEYBEK!
 
Seçim ofisinin açılışından hemen önce Yılmaz Büyükerşen, Kazım Kurt, Ahmet Ataç ve Utku Çakırözer, halkla birlikte önce çiftetelli sonra zeybek oynadılar.
Keyifleri yerindeydi! Doğrusunu söylemek gerekirse ben özellikle Yılmaz hocanın, halk oyunlarında bu kadar hünerli olduğunu bilmiyordum!
 
ES-ES’İN TILSIMI BOZULDU!
 
Eskişehirspor, kazanmak umuduyla çıktığı Adana Demirspor karşısında 2-1 mağlup oldu ve Play-Off şansını büyük ölçüde yitirdi!
Demirspor karşısındaki takımımızda Gençler Birliği ve Denizli maçındaki oyundan eser yoktu. Takımda bir “tılsım vardı” uçup gitmiş sanki!
Sahada kazanmak için oynayan bir takım yoktu.  Hissediliyor ters giden bir şeyler var.
Kendi sahamızdaki maçta, aklımızda kalan tek olay taraftarlarımızın yaptığı unutulmaz gösteri kalacak!
 
GÜNÜN SÖZÜ!
En kudretli uyuşturucu, politikacının ağzından çıkan kelimelerdir.  Rudyard Kipling
 
 Günün karikatürü - 03.03.2019
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Es 3 Mart 2019 21:08

Kazım Kurt u sevmeyenler bile,akp liler gelirse ne hayatımız kalır nede özgürlüğümüz diyerek Mevcut başkanlara destek vermeye başladılar.Başkanların değerini şimdi anladılar....

3 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi