Helios Zeus baş başa

AstroMah yazdı

26 Ekim 2017 09:30
A
a
Sütiş Eskişehir
26 Ekim saat 20.40 sularında Güneş-Jüpiter tam kavuşumu gerçekleşecek. Yani Helios ve Zeus baş başa verip; 1 yıllık bilançoyu çıkarıp o hesaplara göre önümüzdeki yılın şanslarını adaletle dağıtacaklar.

3º Akrep burcunda olan bu kavuşum; hayatımızda gerçekleştirmek istediğimiz çabaladığımız derin konulara ışık tutacak, yolumuzu aydınlatacak, geçtiği yere mercek tutarak dönüşüm şansı verecektir. Bu kavuşumla, yıllardır sıkı sıkıya inandığımız savunduğumuz konuları sorgular olabiliriz.

Jüpiter vererek sınayan bir gezegendir. Yani Satürn gibi kısıtlayarak değil de, bol bol vererek sınava tabi tutar. Basitçe iyicil şans gezegenimiz, sistemde olayları hızlı bir şekilde büyüten, müthiş bir enerji alanına sahiptir. 
Kavuşumun günü de özel; Perşembe günü, Jüpiter günü, İslam’da bereket günü, Hintlilerde İndra günü.
Güneş-Jüpiter Su grubunda bir araya gelince bu yıl yağmurların bereketli olabileceği ihtimalini verir. Zeus’un silahı, gök gürültüsü ve yıldırımdır. O nedenle gökyüzü hareketli olacağa benziyor.
Bugünlerde tezgahlarda halen bulunan şeftali yiyebilir; karanfil, tarçın, melisa çayı ile bedeninize bu enerjiyi depolayabiliriz. Bu enerjiyi daha fazla çekmek adına bugünlerde sarı renkli kıyafetler giyinebilir, sarı renkli taşlar olan sarı topaz, sarı safir, sitrin, kehribar takabiliriz.
Yapmayı uygun görenler Kubera Mantrası dinleyip, Yantrasını da bu özel günde yapabilirler. Mantraya 11 gün devam etmek uygundur.
Kalp, karaciğer, şeker hastalıkları, safra kesesi hastalıkları olanlar bugünlerde dikkatli olmalılar. Tam kavuşum hastalıkları büyütme etkisi de verebilir, tedavisini düzenli yaptıranlarda tamamen iyileşme de verebilir.
Bu yazdıklarım olasılıklardır, herkesin kendi doğum haritasında vaad edilenlerle birleşince, esas sonuç ortaya çıkacaktır. Yani doğum haritanızda piyangodan büyük ikramiye çıkma ihtimaliniz varsa, bu dönemi kaçırmayın derim.
Yazıyı okuyanların bir kısmının “aman bizde şans ne gezer” dediğini duyar gibiyim.  Bu düşünce ile var olan şansınızı da küstürmeyin. 
Kaldı ki ne demiş Mevlana;
La Tahzen, 
Üzülme, Rabbim bizimledir. 
Olan ya da olmayan her konuyla imtihanda olduğumuzu unutmamalıyız.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
sarı gelin 3 Kasım 2017 16:31

merhabalar, helios ve zeusun tam kavusumundan sonrakı evrede yasantımda olumlu yönde değişiminin sinyallerini almaya basladığımı diyebilirim. gerek iş gerekse aile hayatımda gergın zamanlarımın geride kaldıgını görebılıyorum .mesela iş ortmımdakı zorakaki muhataplıklar bıanda son buldu en cokta buna sevınıyorum aman allahım boş muhabettler ,gereksız espırıler vıyy vıyy vıyyy şukur son buldu.aile hayatımda ıse sızın helıos ve zeusunuz gıbı benımde kociş ve kaynananişim var kavusmalarının müthiş bı enerji dalgası yaydıgı kavusma hemde..geçen hafta berberdık mesela full sarı gıyındım ogun bı elımde melisa çayı bi elimde şeftali benım kaynananişin gözler tabi ustumde neymiş tuaf tuaf hareketler içindeymişim.neysekı işe yaradı gıbı artık pek bişeyime karışmıyo tesekkurler astromah.:)

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi