Hayatın içinden: Görümce

Klasik bir hikaye aslında Görümce... erkek kardeşinin sevgilisini kıskanan yeliz (Özay) bin bir türlü numarayla hayatı hem kendisine hem kardeşine hem de kardeşinin sevgilisine zehir ediyor

6 Ekim 2019 11:46
A
a
Sütiş Eskişehir
Bu hafta sizlere Görümce filminden bahsedeceğim. Dizilerdeki performanslarıyla tanıdığımız Gupse Özay’ın senaristliğini yaptığı ve aynı zamanda başrol oynadığı Görümce, 2016 yılında vizyona girdi. Yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü’nün oturduğu filmde, Gupse Özay’a Buğra Gülsoy ve Eda Ece eşlik ediyor. Bu renkli komedi filimin gelin, detaylarına bakalım. 

PARLAYAN YILDIZ
Gupse Özay’ı ilk olarak Yalan Dünya dizisiyle tanıdık diyebilirim. Sektörün içinden bir isim olan Özay, daha önce farklı projelerde yer aldı ancak yıldızı Yalan Dünya ile parladı. Ülkemizin yüzünü güldüren isimlerin büyük çoğunluğunun erkek olmasına karşın Özay, daha ilk performansıyla komedi sektörüne yeni bir soluk getireceğe benziyor, bir kadın olarak adından söz ettireceğinin sinyallerini veriyordu. Öyle de oldu. Samimi tavırları, sosyal medyadaki komik videolarının yanı sıra beyazperde de hünerlerini göstermeye kararlı olan Özay, Görümce filmiyle özellikle Türk izleyicilerin beğenisini topladı.

RENKLI ÇEKİŞME
Klasik bir hikaye aslında Görümce... Erkek kardeşinin sevgilisini kıskanan Yeliz (Özay) bin bir türlü numarayla hayatı hem kendisine hem kardeşine hem de kardeşinin sevgilisine zehir ediyor. Hayal gücü uçsuz bucaksız olan Yeliz, korkusuz bir şekilde sevgilisine evlenme teklifi eden kardeşinin bu isteğine engel olmaya çalışıyor. Türk aile yapısında fazlasıyla karşılaştığımız gelin-görümce çekişmesi renkli sahneleriyle beyazperdeye uyarlanıyor. Kahkahalarla izleye
ceğiniz bu filmi bir başyapıt olarak değerlendiremeyiz. Ancak moraliniz bozuksa, biraz olsun gülmek istiyorsanız keyifli zaman geçireceğinizi söyleyebilirim. Ayrıca siz de Yeliz gibi erkek kardeşinize düşkünseniz belki de kendinizden bir şeyler bulabilirsiniz filmde. Şimdiden iyi seyirler!

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi