Hatalardan ders çıkarmak

Son oynadığımız iki maçta şapka düştü kel göründü. Gerçeklerle yüz yüze kaldık.

14 Mart 2019 09:26
A
a
Sütiş Eskişehir
Daha önceki maçlarda Gençler birliğini yenince, Denizlispor’la berabere kalınca ilk altı hesapları yapılmaya başlandı. Başında beri bunun olmayacağını dilimiz döndüğünce anlatmaya çalıştık. Umut her zaman vardır. Hedef her zaman olacaktır ama gerçekleri de göz ardı etmemek gerekir. Futbolun kendi içinde yazılmayan kuralları vardır. Bu yazılmayan kuralları hayata geçirilmediği sürece başarı beklemek hedef kovalamak geleceğe umutla bakmak hayal olur. Eskişehirspor’da bu kurallar şuan gerçekleşmediği için hedef kovalamak hayal satmaktan öteye geçmez.

Son oynadığımız iki maçta şapka düştü kel göründü. Gerçeklerle yüz yüze kaldık. Hedefimiz kümede kalmak, bu netleşti. Şimdi Hatayspor maçını yazmanın hatalardan bahsetmenin hiçbir anlamı yok. Geçmişten ders çıkartıyorsak, sorun ve sıkıntıları çözmek için hamleler yapacaksak çare arayacaksak tamam. Yoksa bardağın boş tarafı bize bir şey kazandırmaz.

Detaylandırmadan bir iki önerimiz muhakkak olacaktır. Eskişehirspor spor kamuoyunun sempatisini nasıl kazandı. Spor kamuoyunun dikkatini nasıl çekti. Bu ligde hiç oynamamış lig tecrübesi olmayan mecburiyet karşısında oynatılan oyuncuların mücadelesiyle kazandı. Fuat hoca Eskişehir’in sevgisini, spor kamuoyunun dikkatini bu gençlere destek olarak kazandı. Hoca bunun farkında, bir iki deneme yaptı olmadı. Doğaldır denemeler olacaktır, oldu da sonuç hüsran. Israrcı olmak şapkadan tavşan çıkarmaktır. Bence bir an önce Sezar’ın hakkını Sezar’a teslim edip, fabrika ayarlarına dönmektir.

Cuma günü Altınordu takımıyla karşılaşacağız. Altınordu Genç dinamik, mücadele gücü yüksek, iyi koordine olan, doksan dakika oyun disiplininden kopmayan, temposu yüksek bir takım. Eskişehirspor maça çıkacağı kadroya saygımız sonsuz. Olumsuz sonuç ve futbolun gerekleri yerine gelmediği zaman eleştiri hakkımızdır. Son iki maça çıkan kadro ile biz Altınordu takımını yenemeyiz. Nedeni yukarıda Altınordu takımının özelliklerinden dolayı. Eğer Eskişehirspor gençlikle tecrübeyi iyi harmanlarsa, maçtan yüzünün akıyla çıkar. Mücadele üst düzeyde olacak, tempo yüksek olacak, her iki takım için koşu mesafesi uzayacak ayakta kalan, Oyun kuralları içindeki sertliği yapan ,rakibi ısıran oyuncu grubu sonucu lehine çevirecektir. Bu maç kesinlikle taraftarın maçı olacaktır. Bu maçın anahtarı sabırdır. Sabredeceğiz KAZANACAĞIZ…. Haydi hayırlısı
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mustafa 14 Mart 2019 14:56

Fuat hoca kazanan takımı bozmayacaktı deneme yanılmalara hiç gerek yok buna tahammilimizde yok zaten, maça gençler ağırlıklı çıkmazsa Altınordu bizi burada yenip gider.. bu maç özellikle Altınordu maçı çok koşan çok mücadele eden oyuncularımızla oynanmalı..

1 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi