Harun Karacan

16 Kasım 2016 09:50
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Tüm seçilenler gibi davranabilirdi. Yeniden seçilmenin ve aday olabilmenin liderlere bağlı olduğu ortamda tüm enerjisini Ankara’da harcayabilirdi. Gücünü halktan ve Eskişehir’den almakta ısrarlıdır.
Milletvekili olmak aslında çok zordur. Halka yaklaştıkça ve yakın ilişkilerde bulundukça talep de artar. İlgilenmek zorundasınız. Zaman ayırmak ve çare bulmak durumundasınız. En ufak pürüzde ve çözülemeyen bir durumda eleştirilirsiniz. Nedense hoşnutsuzluğun reklamı daha çok yapılır.
Eskişehirlinin taleplerinin aktarılması, takibinin yapılması da kolay değildir. Tüm vekiller kendi bölgeleri için isterler de isterler. Belki bakansanız ve suyun başındaysanız bu daha kolay olabilir. Aslında o zaman o bakanı eleştirmek gerekir.
Hiçbir grup ya da kuruluşa karşı ön yargılı değildir. Mütevazi aile yaşantısını sürdürmektedir. Belki zaman zaman ailesinden, sevdiklerinden uzakta kalması kolay olmaz. Oğulların baba desteğine en çok ihtiyaç duyduğu dönemde aile de ihmal edilmemelidir…
Eskişehir için çalıştığına, fanatik bir Eskişehirli olduğuna inanırım. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin aldığı en iyi kararlardan biri onun aday gösterilmesidir. Yaptığı işi ve bulunduğu komisyonlardaki çalışmaları ciddiye alır.
Çok fazla değil, yalnızca bir yıl içinde yapabildiklerini düzenlediği basın toplantısında ciddiyetle anlattı. Gelecekte Eskişehir için düşündüklerini aktardı ve tüm sorulara içtenlikle yanıt verdi.
Basın toplantısının geniş haberleri gazetelerde uzun uzun yazıldı. Ben sıradan bir vekili değil Eskişehir’in vekilini size daha iyi tanıtabilme adına bu yazıyı yazıyorum.

Kendi deyişiyle; “ Aşık olduğum, doğduğum, doyduğum şehre, bayrağına kurban olduğum bu ülkeye hizmet için yola çıktım.” Daha ne denebilirdi ki?
“Beni var edenler benim halkım,
Ben onlarla Varol’dum.
Bu kutlu davada onlar benim yanımdaydı
Ben de onları yalnız bırakmayacağım.”

Yalnızca Eskişehir merkezinde değil, tüm ilçe ve köylerinde de görebilirsiniz. Gençlik, dinamiklik, özveri, insancıllık, halk sevgisi ile çok daha fazla işler başaracağına ve hizmetler gerçekleştireceğine inanıyorum…

Yolun açık olsun KARACAN…
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi