Hadi bir omuz verin!

Ahmet Bingöl yazdı

16 Haziran 2017 09:15
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Düşünüyorum da! Şu Eskişehirspor’un temelleri o kadar sağlam atılmış ki gelen yöneticilerin birçoğu birçok hatalar yapsalar da bu takım ayakta kalmayı başarmış. Kendimi bildim bileli, Eskişehirspor bir sezona sorunsuz başladığını hatırlamıyorum. Yine böyle bir başlangıç yapacağız. Yönetim olağanüstü kongre kararı aldı. Bunun anlamı yeniden bir güven tazeleme ve acilen maddi konuda destek sözü almak. Çünkü bu ekonomik sorun çözülmedikçe nelerle karşılaşacağımız herkesçe malum. Transfer tahtası açılmağı sürece hiçbir yönetim hiçbir şey yapamaz. Eskişehirspor’un lige çıkamamasını en büyük sebebi, devre arası transfer yasağının kaldırılamaması nedeniyle futbolcuya dayalı düzenin hüküm sürmesi oldu. Şimdi soruyorum eğer devre arasında bu transfer tahtası açılmış olsaydı, gerekli maddi kaynak sağlansaydı ve bu takım lige çıksaydı mı daha iyiydi, yoksa şu anki belirsizliği yaşamak mı?
 
Şu bir gerçek ki bizler kaosu seviyoruz. Kapalı kapılar ardında pazarlıkları seviyoruz. Böyle ortamlarda herkes kendini önemsetmek için atmadığı takla kalmıyor. Köşe başı tutanlar bana gelsinler bana sorsunlar havasında olanlar. Bu takıma yıllarımı verdim diyenlerin sanki bu tabloda katkıları hiç yokmuş gibi hareket edenlere lütfen, Biraz sağduyu biraz vicdan diyorum.
 
Eskişehirspor şu an ölüm döşeğinde, çaresiz ve kolu kanadı kırık durumda. Yanmış yıkılmış vaziyette. Sizler makamda oturanlar, koltuk sevdalıları, köşe balı tutanlar hayırlı evlat görünen, hayırsızlar cenaze kalkmadan miras paylaşanlar, biraz sağduyu biraz vicdan diyorum. 
 
Zaman hastayı ayağa kaldırma zamanı, hadi bir el atın bir omuz verin, çünkü başka Eskişehirspor yok. Final maçını kaybedince neleri kaybettiğimizin farkında değil misiniz? Şehrin havası bitti, neşesi gitti, şehir sustu. Umutlar umutsuzluğu dönüştü. Herkes mutsuz ve kabuğuna çekildi. Gördünüz mü? Eskişehirspor olmayınca neler olduğunu. Üzerine basa basa söylüyorum, Bu şehrin en önemli markası Eskişehirspor’dur. Bu marka düşer, çıkar şekil değiştirir. Küllerinden yeniden doğar, tekrar olması gereken yerde olurda destek olmayan siz nerde olursunuz onu bilemem.
 
Hadi bir el atın bir omuz verin…
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi