Hadi bi gayret zamanı

AstroMah yazdı

22 Şubat 2018 09:27
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Şu an gökyüzünde bütün planetler düz seyrinde ve 8 Mart’a kadar böyle devam edecek. Yani hiç retro planetimiz yok, üstelik İlahi yardımın burcu olan Balık Burcunda stelyum var.  Tutulmaları da atlattık, daha ne olsun…
Ne mi demek istiyorum? Daha doğrusu gökyüzü bizlere ne mi diyor; başlamak için uygun zaman, diyor.
Neye başlamalı; yeni işe, yeni aşka, yeni etkinliğe. Neye başlarsanız başlayın işinizin yolunda gideceğinden, hatta İlahi yardımla destekleneceğinizden şüpheniz olmasın.
Peki; hiç içimden gelmiyor, sermayem yok, aday yok, engel çok gibi bahaneleriniz mi var. Vardır, çünkü bütün Transneptünyenler (Admetos hariç) retro. Yani kendimizde başlama gayreti, cesareti bulamamanız normal.
Unutmayın, başlanılan her işin, her ilişkinin bir haritası vardır. Başlayacağınız her ne ise, iyi bir haritası olsun istiyorsanız, 2018 retrolarının başlamasına az kaldı.
8 Mart’ta başlayacak Jüpiter retrosu sonrası bereketsiz bir işiniz olabilir. 22 Mart’ta başlayacak Merkür retrosu sonrası iletişim kuramadığınız bir ilişkiniz olabilir. Bir de 2 yılda bir retro yapan Mars ve Venüs’te bu yıl retro yapacak bunu da hatırlatayım. Ama 8 Mart’a kadar olan dönemde, Ay’ın fazlarına ve duraklarına da dikkat ederek başlayacağınız her iş yolunda gidecektir.
Yeter ki başlama cesareti gösterelim. Biz kuşları salalım göklere, onlar uçup varacaktır hedefe.
Hadi bi gayret!
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi