Güneş Yengeç Burcunda

Ali Baş yazdı

24 Haziran 2018 09:29
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Güneş her yıl olduğu gibi bu yılda 21 Haziran-22 Temmuz arasında, Yengeç Burcu seyahatinde olacak. Yengeç burçları doğum gününüz kutlu olsun.
 
Zodyakın en duygusal, hassas, ılımlı, kaprisli, naif, sempatik, anaç, her şeyi büyüten ve geliştiren(olumlu-olumsuz), kıskaçları olduğu için tuttuğu hiçbir şeyi bırakamayan, evcimen, çok iyi misafir ağırlayan, müthiş güzel yemek yapıp sofra kuranları  iyi ki doğmuşsunuz. Bir de kendinize acıyan, aşırı sevgi-ilgi isteyen, çok zor affeden,  hemen alınan, kaprisli, ketum halleriniz olmasa … Ama, sizi siz yapan da bu bütün haliniz değil mi zaten.
 
İnsan ruhunun iç dünyasındaki derin duyguları temsil eden, kök bir burca mensupsunuz. Hisseleriniz yoğun ve kuvvetlidir. İnsanlara çok güvenmez ama sonunda bir çeşit güven yaratabilirseniz, o kişiye inanılmaz düzeyde güvenir ve bağlanırsınız. Aile burcu olduğu için, kendinizi çevrenizi korumaya adarsınız.  Çok hassas olduğunuz için çelişkiler yaşarsınız, arkadaşlığa, dostluğa çok önem verir, aynı ilgiyi göremeyince küsüp kabuğunuza çekilirsiniz.
 
Yengeç burcu, ezoterik astrolojide de çok önemli bir burçtur. Ruhun bedene ilk girdiği yer, bedenlenmesi, köklerini, DNA’yı, ruhun başlangıç noktasını temsil eder. Soy karması da yani aile kökünden gelen karmik sorunlar da yengeç burcundan anlaşılır.
 
Yengeç burcu Ay tarafından yönetilip, Mars ve Satürn hariç bütün yerleşimlerinde iyicil çalışır. Ay’ın pozisyonlarına göre bazen çok depresif olabilirsiniz. Dolunay dönemleri, gergin ve yoğun, Yeniayda ise halsiz ve güçsüz hissedersiniz. Ay’ın etkisi altında olduğunuz için ruh haliniz sürekli değişimler gösterir. Duygusal olmanızdan dolayı; depresyon, iyilik, kötülük, neşe, üzüntü hepsini bir arada yaşayabilirsiniz. İç mimarlık, aşçılık, ev dekorasyonu, bahçe işleri gibi mesleklerde müthiş başarılı olursunuz.
 
Güven sizin için önemlidir. Parayı ve gücü güven ihtiyacı olarak istersiniz. Aşk hayatınız ise karışıktır. Aşık olma ihtiyacı hissedersiniz, tüm yaşam enerjinizi aşka yönlendirir onun için yaşayabilirsiniz.
 
Gizemli olaylar denilince ilk akla Akrepler gelir, bu ünvanı da hak ederler. Yengeçler olarak sizlerde olaylara gizem katmayı seversiniz. En alelade olayı dahi, gizlemeye çalışır, egzantrik hava verirsiniz. Bu huyunuz nedeniyle adınız “saman altından su yürütene çıkar.” Halbuki öyle bir olay yoktur. Bu imajı siz oluşturursunuz.
 
Sizler iyi bir ruha sahipsiniz, bunu hakkederek gelmişsiniz. Fakat kabuklarınızın içine çekilip çevrenizin size ulaşmasını engelliyorsunuz. Oysa ki hayat çevrenizdekilere de zor. Algınlıklar ve küslükler sizi sadece yalnızlaştırır. İçinizdeki iyilikle hareket edin ve çevrenizdekilerin o iyiliği görmesi için izin verin.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi