Güneş Oğlak Burcunda

AstroMah yazdı

25 Aralık 2017 09:30
A
a
Sütiş Eskişehir
Zodyak kuşağının ağır ağabeyleri, doğum gününüz kutlu olsun. İyi ki doğmuşsunuz, yoksa İlahi sistemi ciddiye alan, fırça atan, başlamayan olayların sonucunu hesap eden kimse olmazdı. Suratınız asılmasın hemen, cidden iyi ki varsınız.
 
Kışı başlatan sizlersiniz. Çevrenizde bunu, soğuk bir imaj olarak yansıtıyor olabilirsiniz. Oysa ki, sizler doğuştan sorumluluklarınızı bildiğiniz için, olacak her şeyin mükemmel olabilmesi için çabalarsınız. Bu da kolay olmadığından karamsar olursunuz, başınızda kavak yelleriyle gezemezsiniz.
 
Oğlaklar gençken; koç acemiliği ile hırslı ve çalışkan olurken, yaş olgunluğu ile balık bilgeliğine ulaşır. Zaten mitolojik sembolünüz de de bu vardır.
 
Ben yakın çevreme; dürüst kalabileceksen arkadaş, dost ve sevgili olarak bir Oğlak bul, derim. Oğlak burcunun en önemli özelliği sadakattir. Aldatmazlar, aldatanı da affetmezler. Kendinden emin ve özel insanlardır.
 
Oğlak burcuna yerleşen gezegenler hep bir olgunluk verir, gelecek kaygısıyla bazen cimri olsanız da sevdiklerinize karşı son derece vericisinizdir.
 
Bana 12 burçtan en şanssızı kim diye soracak olursanız cevabı hazırdır; tabiî ki Oğlak. Düşünsenize eli sopalı Satürn’ün çocuklarısınız. Her gününüz sınav, her olayınız ciddi olmalı. Ama Satürn’ün ödülü de, sizi bilgeliğe ulaştıracak kadar uzun ömür olacaktır.
 
35 yaş öncesi çok sıkıntı yaşasanız da,  35 yaştan sonra karakter ve kişilik çok iyi yerine oturur. Sorumluluklarınızı hep bildiğiniz için, 40 yaştan sonra önemli yerlerde olursunuz.
 
Üst düzey yöneticilerin, genel müdürlerin, girişimcilerin, siyasetçilerin hep Oğlak burcu ile alakalı olması tesadüfi değildir yani. Duygularını ifade etmezler. Olaylara mantıksal yaklaşıp, krizler karşısında soğukkanlı kalabilirler, büyük problemleri bile kolaylıkla çözebilirler. Yani bir idarecinin yapması gerekeni, çok rahatlıkla yapabilirler.
 
Cumartesi gününü Oğlak burcu yönetir. Vücutta da; deri, kemikler, cilt hastalıkları, dişler ile alakalıdır. Yükselen burcu Oğlak olanların genelde yüz hatlarında kemikler belirgindir.
 
Son 10 yıldır, Plüton’un burcunuzdan geçişiyle dönüşüm yaşıyorsunuz. Şimdi ise Satürn Oğlak burcuna geçip sizi denetleyecek.  Bu geçiş dönemini şöyle düşünebilirsiniz;
 
Maliyeden gelmişler defterlerinizi kontrol ediyorlar, babanız da  diyor ki;” bende yardım edeyim, benim hayta hata yapmış mı birlikte bakalım.” Neyse ki siz onun evladı olarak disipline alışıksınız. Canınız sıkılabilir, ama işlemlerin tam olduğunu bildiğiniz için rahatsınızdır.
 
Teşbihte hata olmaz demişler, Satürn Oğlak transitini kafanızda canlandırmanız için örneklendirmek istedim. Tabiî ki herkesin doğum haritasında, geçiş evine ve açılarına göre değerlendirmek en sağlıklısı olacaktır.
 
Başkalarının yaşamadan anlamadığını, sizler bir görüşte anlarsınız. Gerçekçi insanlar olarak, yaşamım zorluklarından katılaşmış olabilirsiniz. Haklısınız da; ama kalbinizin katılaşmasına sakın izin vermeyin, derim.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi