Güneş kova burcunda

Güneş kova burcunda

21 Ocak 2018 09:35
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Güneş her yıl olduğu gibi, bu yıl da 20 Ocak – 18 Şubat arasında Kova burcu seyahatinde olacak. Kova burçları doğum gününüzü kutluyorum.
İlahi sistemin ben demeyi bilmeyen, deli-dahileri iyi ki doğmuşsunuz. Sizler sakasınız, bilgi taşımak sizin asli vazifeniz, yöneticiniz Uranüs sayesinde de marjinal insanlarsınız. Sıradan olan her şey, geleneksellik sizi rahatsız eder.
Toplumların devrimcileri, hümanistleri, mucitleri, astrologları, teknoloji meraklıları yani topluma yön veren, üst akıl sizlersiniz.
Güneş Aslan burcunu yönetir ve egonun sembolüdür. Tam karşısında Kova burcunda o kadar etkisizdir ki zarardadır yani. Çünkü sizler; biz fikriyle hareket edersiniz, egonuz sıfırdır. Toplum adına karşılıksız hizmet yapanlar da sizlersiniz. O nedenle sivil toplum kuruluşları, yardım dernekleri,  kulüpler sizin çalışma alanlarınızı sağlar.
Aslında Kova burcunu anlamak için Uranüs’ü tanımak önemlidir. Uranüs 4 kutuplu bir  jenerasyon gezegenidir, yani bizleri şahsi olarak değil de tüm toplumu etkiler.
Astrolojide Kova burcunu yönetir, haritalarda doğal evi 11. Evdir. Güneş sistemini 84 yılda dolaşır. Merkür’ün üst oktavı durumundadır. Bir burçta 7 yıl kalır, bu yıl Boğa burcuna geçip köklü değişimlere imza atacaktır.
Değişim onun işi olduğu için; toplumsal boyutta teknolojik, ekonomik, sosyolojik, psikolojik, coğrafi olarak radikal değişimlerden sorumludur. Manyetik yüklü atmosferi olduğu için, teknolojik konuları, hava taşıtlarını, elektrik ve elektronik hatlarından sorumludur. Devrimler de başrolde hep Uranüs vardır.
Medikal olarak sinirleri temsil ettiği için, sinir hastalıkları, beyin hastalıkları, psikolojik rahatsızlıkları ve felçleri temsil eder. Bu nedenle Kova burçları, yaşamlarında aktif olarak spor yaparak negatif yüklerinden kurtulabilirler.
İşte böyle sıra dışı bir gezegen tarafından yönetilen bir burca mensupsanız, sizin de alışılagelen sıradan olmanız beklenmez tabiî ki. Okültizm, astroloji, varoluşun amacı, ileri uzay bilgileri gibi toplumun kavramakta zorlandığı konular sizlerin ilginizi çeker.
Peki 2018’de Kovalara neler olabilir? Öncelikle 2017-2018 yıllarının tutulmaları, Aslan-Kova aksında oluyor. Yani sizler kadersel olaylarla hayatınıza yön veriyorsunuz.  Bir yol ayrımı yaşıyorsunuz denilebilir.
Bu yıl Jüpiter kariyer evinizden geçerek orayı büyütecektir, tabiî ki bu ödülü hak edenler alacaktır. Satürn’ün seyri ise sizin gizli işler, toplum önünde yaşanmayan olaylar evinizde olacak. Yani bir nevi, sıkıntılar ortaya dökülmeden, kendi içinizde halledeceksiniz. Özgür ruhlu sizler, aile yükünü Uranüs Boğayla almak zorunda kalabilir ve bunalabilirsiniz. Şehir değişiklikleri, ev alma-satma konuları gündeme gelebilir. Yaz aylarında para kaybına karşı dikkatli olmanızı öneririm.  
Sizler insanların koyduğu sınırlara uymazsınız. Eşit, adil, ilahi sistemin kuralları işlesin, herkes mutlu olsun isterseniz. İşte 2018 genel olarak yaptığınız iyiliklerin, mükâfat olarak döneceği bir yıl olacak. Halil Cibran’ın dediği gibi;
“Beşeri kanunları yalnızca iki kişi çiğner; Deli ve Dâhi. Bu ikisidir, Allah’ın kalbine en yakın insan.”
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi