Güneş Koç Burcunda

AstroMah yazdı

21 Mart 2018 09:27
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Güneş her yıl olduğu gibi, bu yıl da 21 Mart – 19 Nisan arasında Koç burcu seyahatinde olacak.  Koç burçları doğum gününüzü kutluyorum.
Zodyak'ın; en canlı, heyecanlı, girişken, maceracı, lider, inatçı biraz da kavgacı çocukları. İnsan ruhunun ilk deneyimlenme alanı, nefesin ilk alınma anı, baharın başlangıcı, ilk umut olan sizlersiniz.
Koç burcunu tanımak aslında zor değildir. Zodyak sizinle başlar yani ilk olan, acemi olan, tomurcuklanan sizsiniz. Yaşanacaklardan bihaber olduğunuzdan, yüksek bir özgüvene sahipsiniz. İşte bu tecrübesizliğin verdiği enerjiyle kazalar sizi bulur, bir anda kavganın içinde bulursunuz kendinizi. Yürümeye çalışan bir bebeği düşünün, ilk hevesle kalkar hamle yapar ve düşer. İşte sizin ruhunuz tam da bu enerjiye sahip, düşe kalka tecrübeyle öğreniyorsunuz yaşamı.
Hayatınız boyunca Mars tarafından yönetilmenin avantaj ve dezavantajlarını yaşadınız. Şöyle ki; ortada bir iş varsa biliniz ki ilk hamleyi, iyi niyetle bir Koç yapmıştır. Bu enerjiniz süperdir. Lakin sorumluluk üst üste gelirse, size kısıtlama gelirse yarım bırakabilirsiniz. En büyük sorununuz budur zaten, önce harekete geçip sonra düşünürsünüz. Şimdi bazılarınız “hayır bu ben değilim” diyordur. İşte, dediğim dedik olmak da sizin huylarınız arasındadır.
Yaşam enerjisi dolu olduğunuz için, gözü kara olduğunuz için; en iyi sporcular, askerler, cerrahlar sizlerden çıkar. Aslında her işi mükemmel yapabilme enerjiniz vardır. Günümüz deyimiyle “gazla çalışırsınız”. Egonuzu yükseltsinler yeter ki, hiç anlamadığınız işlere de girişirsiniz.
Koç burcu olarak olaylara benmerkezci bakarsınız, bu özelliğinizi kabullenip ortaklık yapmamanızı, duygusal yaşamınızda empatik olmanızı öneririm. Aslında paylaşımcısınız, ortak kullanım alanlarınızda hassassınız, sizin bardağınız size özeldir mesela. Herkesin bunu anlamasını beklemek yerine, başlangıçta izah edip kuralları koyarsanız, daha az sorun yaşarsınız.
İlişkilerde başlatan taraf olursunuz, çekingen olmadığınız için diyalog kurma sıkıntınız olmaz. Hem maceracılığınız hem de merakınız nedeniyle sık sık partner değiştirme enerjiniz vardır. Yine bu alanda da önce başlayıp sonra düşündüğünüzden, adınız çapkına çıkabilir.
Salı günü sizlerin günüdür. Ben şahsen diyete başlayacaksam, spora başlayacaksam, temizlik yapacaksam bu günün hırsını, motivasyonunu kullanmayı tercih ederim. Tez canlılık gerektiren her işi bu günde yapmak iyi sonuç verir.
Koç burcu kafa bölgesini yönetir. Kafayla ilgili; özellikle kazalar, yaralanmalar, baş ağrıları yaşanabilir. Hızı sevdikleri için ve aceleciliklerinden dolayı özellikle kask kullanmanızı öneririm.
Pratik zekanızı bilgiyle donatıp, yaşamın içine katabilirseniz; kendinizi dizginleyip fevri davranmazsanız, kimse size mani olamaz. Kendisi de tam bir Koç burcu örneği olan; dizliye diz çöktürüp, başlıya baş eğdiren Timur’un ruhu sizlerde var. Yaptıklarını yaşadığı dönem içinde değerlendirip, ilim ve sanata sonsuz saygı duyan, tam bir askeri deha olan Timur’un sözüyle bitirmek istiyorum.
“Bileği güçlü bir kişiyi yıkar, bilgisi güçlü ise bin kişiyi”
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi