Galaxy S9 zirveye oturdu

Serkan Açıkgöz yazdı

4 Mart 2018 09:29
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Akıllı telefon pazarında iddialı bir oyuncu olan dev marka Samsung, Galaxy S9 modeli ile en iyi kamerayı geliştirmeyi başardı. Kameraların fotoğraf ve video başarılarını ölçen DxOMark, daha önce 98 puan verdiği Google Pixel 2'nin en iyi kameraya sahip olduğunu duyurmuştu. Son yapılan testlerde zirvenin sahibi değişti. Aynı testlere tabi tutulan Samsung Galaxy S9, 99 puan alarak Google Pixel 2'yi koltuğundan etti.
 
Çamaşır yıkamak Siri'nin işi!
 
Android işlemcili Samsung akıllı telefonlarda kullanıma sunulan Bixby 2.0 hakkında yeni bilgiler geliyor. Söylentilere göre; Bixby 2.0, Galaxy Note9 ile tanıtılacak. Yapay zeka ile güçlendirilecek olan yeni sürüm ile birlikte yazılım geliştirme kiti de sunulacak. Yazılım geliştirme kiti ile Bixby 2.0'ye Apple'ın Siri'si gibi uygulamalara erişme ve komutlar ile yönetme özellikleri de gelecek. Ayrıca Bixby'nin sesi artık kulağa daha doğal gelecek. Henüz beta aşamasında olan sürümün 800'den fazla şirket tarafından test edildiği gelen bilgiler arasında. Son olarak sesli asistan artık sadece telefon ile sınırlı kalmayacak ve Samsung marka TV, buzdolabı, çamaşır makinesi ve klima gibi ürünlerde de kullanılabilecek. Ne diyebiliriz ki, hayallerde de teknolojide de sınır yok.
 
 
Youtube'da müthiş yenilik
 
Google, YouTube Hikayeleri’ne eklediği yeni bir nöral ağ teknolojisiyle kullanıcıların yeşil perdeye ihtiyaç duymadan videolarının arka planını değiştirmelerine olanak tanıyor. Yakın zamanda devreye soktuğu 'Hikayeler' özelliği, şirketin "video segmentasyonu" adını verdiği bir yenilikle güncellendi. Sınırlı sayıda kullanıcıya sunulan özellik, YouTube’un mobil uygulaması aracılığıyla test ediliyor.
 
 
Apple'ın kurucusunun
Bitcoin'leri çalındı
 
Apple'ın kurucularından Wozniak, 74 bin dolar değerindeki sanal paralarını dolandırıcılara kaptırdığını açıkladı. Teknoloji dünyasının devi olan Apple'ın kurucularından Steve Wozniak, sanal para hırsızlarının en son kurbanı oldu. Sanal para yalnızca 700 dolar seviyesinde seyrederken yatırım yapan Wozniak, geçtiğimiz yıl elindeki Bitcoin’lerin büyük bir bölümünü satarak servetini katlamıştı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi